Zoeken naar k* k*

Uw zoekactie voor k* k* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Marc 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Loodgieter
Bij welke dame of koppel kom ik werken en gebeurt de betaling in natura ....... Ben een verzorgde sportieve man van 44 uit Brugge en professioneel loodgieter.  
14 dagen
Daddy 28 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Geile (chat) date en meer xx
Hey, zijn hier ook niet-vlaamse dames aanwezig met wie ik eens kan kennismaken? Ik ben op zoek naar geile Marokkaanse, Turkse, Albanese, ... dames die graag eens hadden willen.... Heb heel fantasie en weer zeker dat ik je zal boeien! Stuur maar gerust Ben 28 en slank op zoek naar avontuur xx  
14 dagen
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie,fwb , niet roker
Hoi deze man zoekt slanke toffe dame die soms op een avond zich laat verwennen door mij, ikzelf 195/100kg gespierd maar niet perfect. Zoenen ,knuffelen ,je tepels zuigen , poesje en jouw kontje en reet lik ik lekker klaar ,vingeren en eventueel een speeltje erbij. Neuken kan in allerlei standjes, zowel vaginaal als anaal. Ikzelf xl besneden , en kom niet snel klaar dus je kan tegen een stootje. Ontvangen kan ik na 19h of naar jouw komen kan ik ook. Vorige Fwb haakten af omdat ze te ver woonden , dus beter ben je van niet te ver weg . Voorstellen hoor ik graag tegenmoed komen. Lingerie en panty's zen u ook niet vreemd. Ik weet da ik veel vraag maar je krijgt super seks. Men type zen normaal blonde vrouwen, maar iedereen krijgt kans dus niet twijfelen. Slank tot normaal postuur min 1,70m is voor mij gemakkelijker als je wat groter bent. Weinig reacties momenteel maar de vorige fwb zeiden da ik gerust gigolo kon worden.Jij pijpt ook graag is pluspunt.  
14 dagen
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
14 dagen
Streng 58 jaar Antwerpen - Boechout
Nood aan billenkoek?
Heb je soms de fantasie dat je over de knie moet. Dat je een harde hand voelt neerkomen op je rokje, dat jouw rok naar boven wordt geschoven om dan die hand te voelen neerkomen op jouw slipje. Het slipje dat dan omlaag wordt geschoven om jouw billen helemaal bloot te zetten. Hunker jij naar spanking? Ik zoek geen sex, alleen een toffe vrouw die billenkoek kan gebruiken.  
14 dagen
Pussy lover 48 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Welke jongedame geile studente hunkert naar een lik date?
Ben je een jonge 18+ geile studente, moe gestudeerd en hunker je als ontspanning naar een intense lik date van je natte poes waar je nog dagen van na geniet? Gun jezelf dit leuke verzetje, ik kan je meermaals doen klaar komen, en mail me om af te spreken waar en wanneer.Alle voorstellen bespreekbaar.  
14 dagen
Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Borsten die ik mag betasten
Bij welke vrouwen mag ik hun borsten betasten , strelen , kussen , knuffelen en masseren , geen seks ,,borsten klein of groot of hangers ,,uiterlijk of leeftijd geen belang , kan niet ontvangen en enkel overdag , Ik ben heel lief en zachtaardig en ik hou me strikt aan de afspraken ..ook vrouwen met een beperking of vreemde origine ..wie heeft er goesting ?  
14 dagen
Marc 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Loodgieter
Bij welke dame of koppel kom ik werken?  
15 dagen
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie, fwb of lat relatie
Hoi ben je een niet rokers vrouw , slank tot normaal postuur min 165m lang , verzorgt. Dan ben ik bereid jouw wekelijks op een avond te verwennen en jij mij. Meer vragen stuur ze ik ben zeer ervaren in bed. Vorige fwb haakten af omdat ze te ver woonden of verliefd werden. Doch ben ik eerlijk geweest en ben ik na men laste vaste relatie polly geworden. Dus dan weet je dat ook ineens .Wie durft reageren zal wekelijks geweldige seks hebben met massages , oraal wederzijds , zoen en knuffelen kan ook iets ruwer kan ook wat we afspreken kan. Meer info nodig reageren met wensen en vragen naar mij toe.Je bent in bezit van wagen en hebt vast werk zoals ik en ook rook jij niet doe ik ook niet.  
15 dagen
Kurt 49 jaar Antwerpen - Mechelen
laat het vuur terug laaien
Bent u een dame die een beetje vast zit in haar relatie. De passie is er uit, je partner lijkt niet te snappen wat jij mist. Wil je terug iemand ontmoeten die jouw vuur hoog doet oplaaien, tijdens verborgen momenten. laat snel iets weten. Ik ben Kurt, net geen 50, directeur in het dagelijkse leven, net als jij waarschijnlijk getrouwd. Ik zoek een leuke dame. Uiterlijk, leeftijd, allemaal minder belangrijk. Jij bent iemand die wil genieten, die haar vrouwelijkheid terug wil beleven. Dan zoek ik jou. Voor regelmatige afspraakjes. Een kinky kantje is geen must, maar zeker een plus. hopelijk tot snel. Directeur Kurt  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10