Zoeken naar leeftijd geen

Uw zoekactie voor leeftijd geen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
patrick 65 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek vrouw
ik man 65 j 1.73m 75 kg zoek een onderdanige vrouw leeftijd niet belangrijk liefst slank tot gewoon eerst is afspreken of de klik er is en dan zien we wel om elkaar lekker te verwennen zoek geen relatie niet vrij of gehuwd is geen probleem niet voor eenmalig maar als de klik er is elkaar geregeld ontmoeten  
nudistje 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Man van 39 zoekt dame die ook eens naar het naaktstrand wil.
Ben man van 39 en single. Ik hou ervan om naakt te zijn. Eind juli ben ik 2 weken aan de Belgische kust, en zou ik heel graag eens naar het naaktstrand gaan. Echter heb ik dit nog nooit gedaan en de drempel om alleen te gaan is toch best groot vind ik. Kan ik hier een dame vinden die ook eens naar het naaktstrand wil? (Misschien ook voor jou de eerste keer, maar hoeft niet). Ik zoek geen seks.Je leeftijd en uiterlijk maken me weinig uit. Zelf ben ik 1m77,donkerblond kort haar,groene ogen,normaal gebouwd. Een (normale) foto kan ik sturen als je interesse hebt. Tot snel xxx  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares Gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
ckc 49 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Lieve oudere (60+) dame gezocht
Zoek jij een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man? Ben je op zoek naar dat heerlijke lichamelijke contact? Zoek je iemand waarmee de klik er is om samen intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden? Wel, misschien kan ik je hierbij helpen... ik ben 1m80, normaal gebouwd, niet-roker. Respect, hygiëne en discretie zijn heel belangrijk - leeftijd en gewicht minder (een maatje meer is zelfs een plus!). Ik kan het makkelijkst afspreken tijdens de week overdag.  

Lieve oudere (60+) dame gezocht
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten om te betasten
Lieve verzorgde man zoekt vrouwen waar ik hun borsten mag betasten , knuffelen , kussen ,,niets meer , geen seks, eventueel ook een massage , leeftijd geen belang, ik hou me aan de afspraken ,,enkel overdag ..wie heeft er zin in ?  
Beau 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Goedendag, Ik ben op zoek naar een vrouw, mag in een relatie zitten, die net als ik zoekt naar aandacht en tederheid. Ik ben getrouwd, 27jaar ondertussen maar de laatste 7 jaar is compleet sexloos, ik ben niet op zoek naar sex persee, maar is welkom natuurlijk, ikzelf ben een lieve man, al zeg ik het zelf,😂, soms grappig en zacht van aard. Ik ben 47 jaar, iets zwaarder gebouwd ook wel, en zoek dus een vrouw, die discreet is , voor de rest heb ik geen eisen qua uiterlijk of leeftijd Moest je daar zin in hebben, stuur me dan een berichtje en dan praten we verder. Groetjes en mss tot hoors x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10