Zoeken naar middag vrij

Uw zoekactie voor middag vrij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
patrick 65 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek vrouw
ik man 65 j 1.73m 75 kg zoek een onderdanige vrouw leeftijd niet belangrijk liefst slank tot gewoon eerst is afspreken of de klik er is en dan zien we wel om elkaar lekker te verwennen zoek geen relatie niet vrij of gehuwd is geen probleem niet voor eenmalig maar als de klik er is elkaar geregeld ontmoeten  
15 dagen
Mattiaz 40 jaar Antwerpen - Geel
Zoek een dame voor regelmatige ontmoetingen.
Zoals veel mannen hier ben ik op zoek naar een vrouw voor regelmatige ontmoetingen. Ik ben gehuwd en dat wil ik ook zo houden. Dus geregelde afspraakjes, meestal door de dag met de nodige discretie voor beiden. Leeftijd heeft voor mij geen belang. Wat wel van belang is, verzorgd zijn, hygiënisch, discreet en zich vrij kunnen maken door de dag. Optimaal zou zijn als je in de buurt van Lommel,Mol, Geel, Meerhout, Dessel woont maar is zeker geen must. Verplaatsen is voor mij geen probleem aangezien ik zelfstandig ben en mijn uren zelf kies. Ik ben zelf een man van 40, 178, 85 kg, gespierd, verzorgd, intiem geschoren, baardje, kort haar,... Wanneer je een berichtje stuurt volgt er zeker een foto. Wie is net als ik op zoek naar weer wat spanning in zijn leven? Tot snel!  
16 dagen
Lucy 63 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Een vrouw met een kink voor scat?
Man, ook CD, 63 jaar, verzorgd, geen baard/snor, bi, zacht karakter maar prettig pervers ingesteld, ervaren met mannen, HIV neg en SOA vrij, zoekt vrouw 40 en ouder, kinky ingesteld, die interesse heeft in onder meer scat/uro. Maar ook andere kinks. Heb je de drive om uit de bol te gaan en wil je dat beleven in veilige en vrijblijvende ontmoetingen? Reageer dan voor meer info. Versa, geven en krijgen, maar even goed een mix van dominantie en onderdanigheid als dat je kink is. Voor vrijblijvende ontmoetingen, en om voldaan terug naar huis te gaan. Als het klikt en je wilt dat dan zeker vervolgen. Je bent geen fotomodel (meer) of je aarzelt door je lichaam? Dat is voor mij echt niet belangrijk. Je ingesteldheid wel. Intiem is het zeker. Kinky kan op vele vlakken, en steeds met respect. Ik kan reizen en ontvangen. Chems vriendelijk.  
mathis 19 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-40
hey ben jij vrij en zin om langs te komen stuur gerust een mailtje x zie je snel x  

man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-40
17 dagen
Genietertje 30 jaar Limburg - Sint-Truiden
Samen genieten
Dag Dames, Volgende week maandag ben ik vrij en zoek ik een dame om een leuke tijd mee te beleven. Leeftijd is niet zo belangrijk, wat er wel toe doet is dat je hygiëne hoog in het vaandel draagt. Ik kan thuis ontvangen of verplaatsen. Ik ben redelijk openminded. Uw wildste fantasieën hoor ik graag! Graag reageren met foto en wat info over jezelf.  
carl valcke 63 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0478178931
zoek dame voor regelmatige seks afspraken
zoek dame voor regelmatige seks date liefst ongeschoren poes of grote driehoek en vrij liefst zonder condoom kan ontvangen bij interesse mag je bellen of sms op 0478178931 xxx  

zoek dame voor regelmatige seks afspraken
17 dagen
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
17 dagen
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
17 dagen
Frans 70 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Zoek dame voor spannende natuur / boswandeling
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Terrasje, etentje als eerste kennismaking is mogelijk. Je bent aangenaam gezelschap, je weet vooral wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Afspreken in De Haan of omgeving (je woont er of je bent er in verlof). Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
mathis 19 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
wie heeft zin deze week lekker geilen met elkaar
hey ik ben deze week vrij van mijn werk en zit alleen thuis dus heb je zin langs te komen stuur me gerust een mailtje met foto van jou in  

wie heeft zin deze week lekker geilen met elkaar
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10