Zoeken naar ook normaal

Uw zoekactie voor ook normaal leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
11 dagen
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie,fwb , niet roker
Hoi deze man zoekt slanke toffe dame die soms op een avond zich laat verwennen door mij, ikzelf 195/100kg gespierd maar niet perfect. Zoenen ,knuffelen ,je tepels zuigen , poesje en jouw kontje en reet lik ik lekker klaar ,vingeren en eventueel een speeltje erbij. Neuken kan in allerlei standjes, zowel vaginaal als anaal. Ikzelf xl besneden , en kom niet snel klaar dus je kan tegen een stootje. Ontvangen kan ik na 19h of naar jouw komen kan ik ook. Vorige Fwb haakten af omdat ze te ver woonden , dus beter ben je van niet te ver weg . Voorstellen hoor ik graag tegenmoed komen. Lingerie en panty's zen u ook niet vreemd. Ik weet da ik veel vraag maar je krijgt super seks. Men type zen normaal blonde vrouwen, maar iedereen krijgt kans dus niet twijfelen. Slank tot normaal postuur min 1,70m is voor mij gemakkelijker als je wat groter bent. Weinig reacties momenteel maar de vorige fwb zeiden da ik gerust gigolo kon worden.Jij pijpt ook graag is pluspunt.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Vincent 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge toygirl gezocht
Ik ben op zoek naar een jonge meid (18-29 jaar, afkomst maakt niet uit) die wat meer ervaring wil opdoen of op zoek is naar een leuke tijd met een iets oudere man, of die kickt op heel groot geschapen mannen. Lijkt me heel opwindend om een stomende sexrelatie te hebben met een meisje (liefst uit de buurt) en jouw stiekeme fantasieën te vervullen. Zelf ben ik 35 jaar en woonachtig te Antwerpen stad. Ik ben heel openminded en veel kan maar niks moet. Gewoon langzaam opbouwen en vooral intens lang genieten. Eenmalig kan ook, maar liefst een iets vaster contact als de klik er is. Ik ben 1m87 groot, normaal gebouwd, bruin haar, intiem geschoren, en 21x6cm geschapen, dus je moet wel tegen een stevig stootje kunnen ;-). Ik heb een hoog libido en veel uithoudingsvermogen. Uiteraard eerst kennismaken en zien of er een klik is. Wie weet tot snel! X  

Jonge toygirl gezocht
11 dagen
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
11 dagen
Gentleman 42 jaar Antwerpen - Hove
Een fijne erotische vriendschap
Hee hallo leuk dat je dit leest. Ik ben een niet onknappe sportieve man en zou graag kennis maken met een vrouw ( leeftijd onbelangrijk ) die mij op regelmatige basis wil ontmoeten bij een wederzijdse klik. Ik ben normaal gebouwd, sportief en in goede conditie om jou lekker te verwennen...Ik geef jou graag een massage en hou ervan lekker lang jou te likken. Samen elkaar wat opwinden en wie weet wat er volgt...ik kan me gemakkelijk vrij maken en eventueel ontvangen.  
Jeroen 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt dame van 40 tot 55 jaar voor date
Ik ben Jeroen, een sportieve en sociale jongeman die een date zoekt met een dame tussen de 40 en 55 jaar. In het dagelijks leven ben ik ondernemer, sportief, hou van een drankje en lekker eten. Via deze weg zoek ik een dame die het leuk vindt om een spannende date te hebben met een jongere man. Ben jij een vlotte dame, goed verzorgd, en open minded? Dan kom ik graag met je in contact. Hygiene en discretie zijn voor mij belangrijk, dit kun je van mij verwachten maar verwacht ik ook van jou. Verder ben ik erg benieuwd naar jou! Mijn stats: 1,85 lang, normaal postuur, bruine haren en ogen, intiem geschoren, goed geschapen. Tot snel xx  

Jongeman zoekt dame van 40 tot 55 jaar voor date
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Op zoek naar mature, curvy dame Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Dikke billen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Met focus op jouw genot? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Daarnaast is er nog veel mogelijk, maar alles vrijblijvend, natuurlijk. Stop is stop. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Laat je verwennen
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
neuken pijpen
hoi ik ben van harelbeke ben er 58j 1.65gr 69kl normaal gebouwd grijs haar ringbaard met en paal van 17cm op 5 dik in kaal zoals me balzak ook ik hou van beffen neuken standje 96 op zijn hondjes ik kan enkel in de voormiddag ontvangen laat me iets weten dank u al vast  

neuken pijpen
12 dagen
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie, fwb of lat relatie
Hoi ben je een niet rokers vrouw , slank tot normaal postuur min 165m lang , verzorgt. Dan ben ik bereid jouw wekelijks op een avond te verwennen en jij mij. Meer vragen stuur ze ik ben zeer ervaren in bed. Vorige fwb haakten af omdat ze te ver woonden of verliefd werden. Doch ben ik eerlijk geweest en ben ik na men laste vaste relatie polly geworden. Dus dan weet je dat ook ineens .Wie durft reageren zal wekelijks geweldige seks hebben met massages , oraal wederzijds , zoen en knuffelen kan ook iets ruwer kan ook wat we afspreken kan. Meer info nodig reageren met wensen en vragen naar mij toe.Je bent in bezit van wagen en hebt vast werk zoals ik en ook rook jij niet doe ik ook niet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10