Zoeken naar te geschapen

Uw zoekactie voor te geschapen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jan 36 jaar Antwerpen - Balen
22x7 geschapen man zkt trio of cuckold date
Grootgeschapen sportieve man van 37 zoekt via deze weg een discrete seksdate. Trio of cuckold hebben mijn voorkeur,ik hou ook van vrouwen die een voorkeur hebben voor grootgeschapen daar ik voorzien ben van een speelgoedje van 22x7 cm  

22x7 geschapen man zkt trio of cuckold date
10 dagen
Stiertje 30 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Man zoekt koppel of vrouw alleen
Ik ben op zoek naar een spannende en ondeugende date. Lekker genieten van elkaar en elkaar zien genieten. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige sex. Ik ben 28j groot geschapen man met een slank, verzorgd en deftig voorkomen. Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor.  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
Kevin 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zoek een leuke dame/fwb
Ikzelf ben een rustige man van 39j, 63kg, 181cm en ben mooi glad geschapen. Ik ben vooral vrouwminded en zie ze graag genieten. Hygiëne en discretie verzekerd. Indien intresse of nog vragen dan hoor ik het graag xxx  

Zoek een leuke dame/fwb
10 dagen
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik ben op zoek naar een spannende en ondeugende date. Lekker genieten van elkaar en elkaar zien genieten. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige sex. Ik ben een groot geschapen man met een slank, verzorgd en deftig voorkomen. Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor.  
11 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde slanke en sportieve 55j goed geschapen zeer potente man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig discreet met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven .  
Ken 31 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Opzoek naar leuke vrouw leeftijd 20-65jaar
Hey, In ben Ken vlaamse single man van 31 jaar oud. Normale looks en stats en normaal geschapen. Via deze weg opzoek naar een leuke dame leeftijd 20-65 jaar, uiterlijk niet zo van belang bij de juiste klik kan heel veel. Ik kan nog tot 31-5 in Aarschot ontvangen erna op een andere plaats. Ben aan het verhuizen. Afspreken kan eventueel ook biju thuis of op hotel. Ik hou van al het normale in het leven. Hoog libido en uithoudingsvermogen. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. 100% echte ad en elke reactie word beantwoord. Hopelijk tot snel. Mvg Ken  

Opzoek naar leuke vrouw leeftijd 20-65jaar
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
12 dagen
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoek knappe vrouw
Ik zoek een knappe vrouw voor sex. Zelf ben ik een verzorgde man van 43 jaar, slank, groot geschapen en intiem geschoren.  
12 dagen
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt rijpe vrouw
Hallo, ik bezoek in de regio geile oudere vrouwen (alleenstaand of getrouwd) bij hun thuis of op kamers, en dit voor ondeugende sex. Laat je verwennen en geniet zonder beslommeringen van de aandacht. Ik ben een vlotte 42-jarige man met ervaring. Ik ben 1m81 groot, slank gebouwd en groot geschapen. Zeer potent! Je bent overtuigd en wil ook eens verwend worden? Neem wat tijd voor jezelf en mail me!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10