Zoeken naar uiterlijk geen

Uw zoekactie voor uiterlijk geen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Beffer 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil jou graag beffen
Hallo, Ik ben een niet onknappe jongeman die valt op ervaren vrouwen. Ben jij een geile vrouw die eens zin heeft in een jonge man met een groot uithoudingsvermogen en een liefde voor beffen? Ik bef je met plezier en zo lang als je zelf wilt. Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wil. Alleen beffen is goed voor mij. Ik ben ook open-minded en sta open voor veel. Uiterlijk maakt me niet uit. Elke vrouw mag reageren. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we snel af. Eenmalig afspreken is geen probleem. Maar hoop op regelmatig af te spreken indien de klik er is. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Verplaatsen is ook mogelijk afhankelijk van de afstand. Discretie en hygiëne zijn verwacht en gegeven.  
13 dagen
Geert 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
FWB gezocht
Ik ben een gebonden man van 51 j uit het Aalsterse. Ik ben 1.89m groot en sportief gebouwd. Ik zoek langs deze weg een leuke vrouw om samen vond leven spannender te maken. Uiterlijk speelt niet zoveel rol. Gewoon samen genieten. Dit van een babbeltje, een drankje en of eten . En intimiteit. Ik wacht op een reactie . Groetjes en veel kusjes  
13 dagen
Master BEF 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ik hou van likken
Heykes, Ik ben verzot op likken, ik kan er uren mee bezig zijn, dus wil je graag langdurig gebeft of gerimd worden, dan ben ik je man. Leeftijd, uiterlijk of etniciteit maakt me helemaal niks uit, ik wil gewoon een fris gewassen poesje om te verwennen. Hygiëne vind ik gewoon superbelangrijk. Jullie genot is mijn voldoening, ik verwacht niks meer. Ik geef graag meer uitleg na reactie.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een vlotte, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Remo 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Zoek huisvrouwtje in het waasland
Welk huisvrouwtje wil regelmatig haar naakte lichaam laten zien enz uiterlijk niet belangrijk zijn er nog vrouwtjes die dat willen doen bij oudere man? Dan ben je altijd van harte welkom grtjs  

Zoek huisvrouwtje in het waasland
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
14 dagen
Bram 34 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Gezelschap gezocht
Hey dames, voor vanavond ben ik opzoek naar een dame die me wat gezelschap kan houden, indien het klikt is er meer mogelijk maar is zeker geen must. Ik ben 34j , 1m85, 120kg. Van jou verwacht ik gewoon een proper voorkomen en uiterlijk en leeftijd zijn van geen belang  
14 dagen
Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Borsten die ik mag betasten
Bij welke vrouwen mag ik hun borsten betasten , strelen , kussen , knuffelen en masseren , geen seks ,,borsten klein of groot of hangers ,,uiterlijk of leeftijd geen belang , kan niet ontvangen en enkel overdag , Ik ben heel lief en zachtaardig en ik hou me strikt aan de afspraken ..ook vrouwen met een beperking of vreemde origine ..wie heeft er goesting ?  
14 dagen
Kevin 51 jaar Limburg - Bilzen
Beffen en vingeren
Welk vrouwtje wilt er eens verwend worden door heerlijk gebeft en gevingerd te worden. Niets moet enkel genieten tot je heerlijk tot een hoogtepunt komt. Leeftijd en uiterlijk zijn van geen belang. Hoor het graag.  
15 dagen
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10