Zoeken naar vrouwen thuis

Uw zoekactie voor vrouwen thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ward 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Vrouwen met natuurlijke borsten
Zoek vrouwen met een natuurlijke mooie boezem die ik mag betasten , knuffelen , kussen en masseren , niets meer !ik hou me aan de afspraken , ik ben heel lief en vrouwvriendelijk , ben verzorgd en beleefd ..leeftijd geen belang , ook vrouwen met een beperking , enkel overdag  
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mature dame 50+
Hallo dames, ik ben een 28 jarige sportieve jongeman die na lang aarzelen toch eens een advertentie zet hier. Daar ik een duidelijke voorkeur heb voor vrouwen die een pak ouder zijn dan mezelf en dit in 'real life' toch niet zo simpel aan de vrouw te brengen is, waag ik hier m'n kans eens. Naar verluid zijn er heel wat vrouwen die wel eens een ‘groen blaadje’ lusten, hopelijk ook op deze site. Wat heb ik te bieden? Eerlijkheid, tederheid, humor, respect en aandacht voor het vrouwelijk geslacht,... Denk je dat deze advertentie wel iets voor jou is en wens je meer persoonlijke informatie over mij? Aarzel niet en laat van je horen ;-)! Tot binnenkort! Liefs, Wim.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een dominante vrouw
Zoek een zeer extreme dominant vrouw die mij als haar sexslaaf wilt en allerlei sexspelletjes wilt doen zonder grenzen. EEN VROUW TUSSEN DE 50 EN 65 JAAR ALLE VROUWEN WELKOM MAAR BEN WEL ZOT OP VROUWEN MET HAAR TUSSEN HAAR BENNEN.  

Zoek een dominante vrouw
Geert 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vrouwen meiden in rolstoel man neuk je
vrouwen meiden , blanke andere oregiene zit je alle dagen in jou roelstoel wil je ook lekker geneukt worden door een aantrekkelijke blanke man kan ontvangen verplaatsen in Gent stuur een foto mee ,geen naaktfoto's financieele niet aan verbonden geen mannen Geert .  

vrouwen meiden in rolstoel man neuk je
Opwarmer 49 jaar Limburg - As
Ervaren man met warme, zachte stem in jouw oor.
Dag warme vrouw, laat me je slaapkamer binnenkomen via de telefoon. Met mijn warme zachte stem neem ik je mee in een fantasie, net alsof ik echt bij je ben. Geen haastwerk, wel complete lust. Vertel me je fantasie en ik maak ze waar.Ik ben hier heel ervaren in. Je zal zalig dromen achteraf. Ook voor verlegen vrouwen die de stap naar een erotische date niet durven zetten. En voor koppels die altijd al een fantasie gehad hebben over een extra man die de vrouw verwent maar nooit de stap durven zetten. Tot snel!  
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Op zoek naar mature, curvy dame
Hey, ik ben een slanke kerel met een zwak voor vollere dames. Brede heupen, zachte buik, zwaardere borsten... Vooral bij vrouwen ouder dan mezelf. Herken je jezelf in deze omschrijving en heb je zin om eens uitvoerig verwend te worden? Dan ben ik je man. Ik kan het ijs breken door je eerst een uitgebreide massage te geven en deze te volgen door een heerlijk intieme likbeurt tot je jouw hoogtepunt bereikt. Mijn focus ligt op genot, niet het harde geweld. Zelf ben ik niet-roker, normaal geschapen en intiem getrimd. Nog vragen? Stel gerust! Hieronder alvast een voorsmaakje.  

Op zoek naar mature, curvy dame
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
Hey, ik ben Tom 35 uit Wijnegem. Een lieve en rustige man uit Wijnegem. Graag zou ik in contact komen met leuke vrouwen die graag eens willen ontspannen. Dit kan gerust gewoon iets gaan drinken en het zo gezellig maken maar meer mag natuurlijk meer zijn maar is niet bepaald een must van de eerste moment. Ikzelf ben eerder een pleaser en dit straalt ook uit in een date, massages geef ik dan ook met veel plezier bvb Ik weet dat ik geen model ben en verwacht dit ook niet van u. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van groot belang voor mij, zolang je maar open staat voor een leuke date. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes Tom  

Op zoek naar vriendschap met tikkeltje meer
David Manandise 34 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Leuke heer zoekt vrouw
Leuke rijpere vrouw voor ontspanning Ik ben een sportieve man die op zoek is naar leuk gezelschap. Om intieme momenten mee te beleven, niets extreem. Mijn voorkeur gaat naar oudere vrouwen. Een gezellige avond samen en van elkaar genieten is wat ik zoek. Ik zoek enkel iemand waarmee ik regelmatig mee kan afspreken. Hopelijk tot snel Groetjes D.  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Vijftiger 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vijftiger voor jonger
De vijftiger , 1m79, 85kg, kordaat of dominant… Zoekt jonger , eventueel studente , in Leuven voor vanavond . Eerst kennismaken via chat of mail , dan ontmoeten ! Een oproep voor meisjes of vrouwen die ook echt durven, maar niets moet en alles kan !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10