Zoeken naar zijn ook nog altijd mogelijk

Uw zoekactie voor zijn ook nog altijd mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
11 dagen
Frans 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nymphomane? Exhibitioniste? Onderdanig?
Hey daar, Ben jij de vrouw die meer zoekt dan thuis mogelijk is? Wil je je tonen? of sta je altijd heet? of wil je in de auto? of in de natuur wat wandelen? of onderdanig zijn? of zonder slipje lopen? of gloryhole? of de slet uithangen? of clubbezoek? of, .... Zeg maar, misschien hebben we elkaar gevonden om gelijk welke spelletjes uit te proberen. Graag een berichtje en we zien wel verder. xx Frans  
12 dagen
Bonapart 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Dame gezocht
Hallo, Hierbij zoek ik lieve dame voor deze jong van geest die door het leven gaat als man met leeftijd 59 jaar , normaal gebouwd , met een beetje vormgeving des goede levens. Ben gehuwd en mijn echtgenote is hiervan op de hoogte. Zoek hierbij dame als FWB om samen evt te genieten, dit kan van gesprek ( evt via mail , voor degene die mij niet willen zien ) tot lichamelijk genot zijn , alles staat open als er maar een klik is . Hierbij speelt leeftijd geen rol, maar liefst rond de 50- 60 jaar , omdat iemand van deze leeftijd meer weet wat we willen, is toch mijn ervaring. Andere mogen proberen mij te overtuigen. Sta positief in het leven en wil dit zolang mogelijk aanhouden , met ieder die mijn pad kruist, dus zoek iemand die gelijk van aard is in het leven. Iemand die in een kasteel woont en met een grote dikke wagen rijd hebben mij voorkeur , hihi. ( dit bedoel ik figuurlijk natuurlijk ) Alle ander mogen ook een mailtje sturen . Hierbij groet deze heer allen .  
Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje voor intieme dates. Ik ben zowel dominant als teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt stuur je mij een mailtje met eventuele foto in bijlage, misschien tot snel.  

Fwb
12 dagen
Johan 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Passie in de natuur
Nu de winter voorbij is, voel ik weer volop de lentekriebels. Welke vrouw wil samen een onvergetelijk avontuurtje beleven in de vrije natuur? We kiezen samen een leuk plekje uit (bosjes, heide, weiland, strand,...), waar we ongestoord passionele momenten kunnen delen. We installeren ons lekker knus op een dekentje en met een glaasje bubbels flirten we erop los. We zien de goesting toenemen in elkaars ogen... We snakken beiden naar uitgebreid, passioneel voorspel. Elkaar teasen, opwinden, onophoudelijk totdat we elkaar smeken naar meer. Wat er daarna volgt, laat ik voorlopig nog over aan jouw wildste verbeelding. Veel is mogelijk, maar steeds met respect voor elkaars verlangens. Vertel me jouw stoutste fantasieen en ik zal er alles aan doen om deze waar te maken. Ons afspraakje is pas geslaagd wanneer we samen met een brede glimlach nagenieten van die vurige passie, een diep bevredigde blik naar elkaar, nippend van ons glaasje bubbels. Zet ik de champagne alvast koud? Xxx  
12 dagen
Wannes 40 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Leuke, knappe dame
Mocht er dame dit lezen, die ook op zoek is naar wat spanning, ... . Geil, maar respectvol. Kan ontvangen in deelgemeente van Brugge. Graag iemand waarbij contact mogelijk is via whatsapp. Over mezelf, spontaan, verzorgd, sportief, intiem geschoren, ... . Foto kan natuurlijk na eerste berichten. Hopelijk tot snel  
12 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Passie voor massage en meer.
Welke dame wil eens rustig relaxen en genieten van een sensuele,erotische massage? Ik ben een single man en hou ervan om dames te masseren,respectvol,met langdurige aandacht voor de erogene zones.Wederzijds verwennen ook mogelijk nadien. Uw genot is voor mij het belangrijkste. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Interesse?Stuur mij dan een berichtje.Mijn warme handen en massage-olie wachten op jou om jou te verwennen!                                  

Passie voor massage en meer.
13 dagen
katia ( karl) 65 jaar Antwerpen - Mechelen
dames gezocht voor het vrijblijvend lezen van mijn fantasies
Als één al wat oudere, maar zeer gezonde en zeer verzorgde lingerieman, crossdresser , 100% biseks , zoek ik dames (evt koppel) die interesse hebben in het lezen van mijn persoonlijke fantasies wat seksbeleven betreft. Deze fantasies zijn soms , pervers en kinky, maar het blijven fantasies . Ik zoek dames die daar voor open staan , zonder verdere verplichtingen of verdere afspraken . Eerlijk , betrouwbaar en discreet . Eventueel erotisch chatten of corresponderen is mogelijk. Geef mij een seintje bij interesse en dan stel ik mij graag verder voor met alle info en foto's tot spoedig? geile groeten katia (karl)  
13 dagen
J24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10