Zoeken naar zoekt die ene

Uw zoekactie voor zoekt die ene leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ruud 21 jaar Limburg - Hechtel
Student zoekt afleiding
De blok is alweer begonnen. Veel studeren en weinig ontspannen. Wie ziet het zitten om gezellig samen te ontspannen om daarna verder te kunnen blokken?  
Valentin 63 jaar Antwerpen - Laakdal
Single zoekt contact
Single zoekt contact...  

Single zoekt contact
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een ruimdenkende vrouw die de wens heeft om eens lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slank, sportieve body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

Groot geschapen man zoekt
Hmmmm 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Spannends buiten of binnen?
Hoi, is er een meisje of vrouw van de omgeving die soms gaat wandelen, lopen aan de halve maan,en die wat spannends zoekt samen met een deftige verzorgde good-and younglooking gast? Of afspreken voor een vrijblijvende date? Dit op een speelse vriendschappelijke respectvolle manier? Iemand met interesse zodat we onz kunnen amuseren en tot actie overgaan!😉 xje  
Barelover 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Laat je discreet verwennen
Vingers die door je haar strelen,een zachte massage die de intimiteit stimuleert, tongen die zich passioneel verstrengelen, een handpalm die jouw borsten zachtjes kneed, zwoele lippen die je tepels hard zuigen,sabbelen aan je lipjes, tobg aan je klitje, harde knots die je vrouw laat voelen. Ben jij die vrouw next door op zoek naar spannkng, avontuur, puur natuur genot met fantasie zonder extremen. Deze slanke gebonden man met niveau zoekt jou voor langdurige vriendschap, geen relatie. Hygiene, discretie. Ik ben gesteriliseerd. Dus dames met dito partner die eens wat groen gras lusten.  
Downtoearth 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek ondeugende dame
Sportieve prille vijftiger zoekt leuke ondeugende dame die zin heeft om te daten. Vereisten discretie. Vrouwelijk,mooie lingerie open mindset. Zin om kennis te maken dan hoor ik het graag. Eind juni doe ik ook een citytrip. Ga je mee?  
Voyeur 65 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Opwindend !!
Man van 65 zoekt in de omgeving naar een vrouw om samen te masturberen met zijn tweetjes.Meer mag maar is niet de eerste vereiste...stel je voor,dat we samen in de zetel zitten en elkaar lekker kunnen bekijken terwijl jij lekker vingert en ik aan mijn pik trek...wie komt eerst en wie laatst klaar?...  
Hengst 48 jaar Antwerpen - Brasschaat
Hengst zoekt amazone voor geil contact.
Dag Dames, Deze 48 jarige hengst zoekt een leuke ruimdenkende dame voor fijn en ontspannend contact. Uiteraard gebeurt alles discreet, veilig en is het zeer belangrijk dat we er beide een goed gevoel bij hebben. Ik heb heerlijke handen die gek zijn op massages en zeer ervaren in zijn, verder ben ik zeer mondig. Ik bezit boven gemiddeld gereedschap dat nooit teleurstelt. Ik ben 1m83, slank gebouwd, heb blauwe ogen en ben steeds netjes verzorgd. Empathisch, zorgzaam, ruimdenkend, zeer grappig en zeer bescheiden zijn enkele van mijn goede karaktertrekken. Wat verwacht ik van jou? Dat je ruimdenkend bent, discreet en hygiëne voor jou ook belangrijk is. Opzoek naar een geil seksueel contact en verder zien we wel aan welke horizon onze rit eindigt. Dames die zich geroepen voelen, twijfel niet om me te contacteren. Hengst.  
Goodlooking man 49 jaar Limburg - HASSELT
Onderdanige vrouw gezocht
Zijn er hier onderdanige vrouwen? Discretie geboden. Ik ben een dominante man die een hotwife zoekt.  

Onderdanige vrouw gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10