Zoeken naar alles kan zonder

Uw zoekactie voor alles kan zonder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tim 36 jaar Limburg - Halen
Top die van neuken/ass play houdt gezocht
Hoi, Ik ben een bottom die enorm houdt van ass play, anal training en lang en stevig geneukt worden. Dit mag best kinky zijn. Is er iemand die dit graag doet en mij ontvangen kan voor een leuke en geile tijd samen? Liefst met ervaring, speeltjes en niet gedaan na 30min ;) Grtjs  
Geile vent 31 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Wie heeft er zin
Hey geile mannen Wie van jullie heeft zin in wederzijdsplezier? Ik ben 31,1m89,115kg,chubby,haar op het lichaam en gezicht,ook wat haar intiem. Ik kan verplaatsen,niet ontvangen.  

Wie heeft er zin
gisteren
Bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bottom zkt Top voor nu
Hey, Ik ben 39-jarige bottom uit regio Kortrijk. 1m79, 75kg, 17cm, proper, hygienisch en gespoeld kontje. Wie wil me deze middag neuken? Ik pijp je stijf, je draait me om en neemt me in mijn kontje. Ik ben onderdanig, dus je mag me gerust nemen zoals je wil. Je komt klaar waar je wil en ik vertrek terug. Cardate kan ook. Regio Kortrijk-Waregem voor nu onmiddellijk. Eerste die eerlijk reageert met beetje uitleg, kom ik af. Tot straks.  
gisteren
Wscubie 49 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Naald in hooiberg
Hoi, Wie is into dameslaarzen, leder, handschoenen enz.... Wie kan mij ontvangen deze avond in onmiddellijke omgeving Tielt Grts  
gisteren
Gast 30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gast 30 uit dendermonde zoekt eerste ervaring met man
Hey! Ik ben een gast van 30 uit Dendermonde en zoek eerste ervaring met een andere man Wat zoek ik zoal: Samen rukken, een man die ik eens geblinddoekt mag pijpen, iemand die zich aftrekt voor mij en spuit op mijn gezicht of in mijn mond, iemand die mij eens lekker wilt zuigen, .... Interesse in 1 van deze dingen? Of wil je andere dingen doen stel iets voor. Gloryhole kan uiteraard ook. Liefst iemand die kan ontvangen of cardate ofzo. Tot snel?  
Bi 100% 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik 100% bi top op zoek naar man niet fake is die ook zeer proper is
Bi top slank blond 50j 1m60 pik 16.4 zeer hyg niet Roker Ik ontvang bij mij thuis ,Rukken pijpen ballen zuigen zaad op spuiten meer kan ook.  

Ik 100% bi top  op  zoek  naar  man  niet fake is   die ook zeer proper  is
gisteren
Mrc 66 jaar Antwerpen - Duffel
Pijpen en tongen
Kan ik iemand komen pijpen en tongen rond een uur  
Zuiger 25 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Deze middag zuigen
Ik ben 185/72/21, wie kan deze middag ontvangen in de buurt voor wat zuigplezier (+ misschien neukplezier als het klikt)?  

Deze middag zuigen
gisteren
ZeroP 65 jaar Antwerpen - Hove
Zoek intelligente 50+ naturist
Die me naakt kan ontvangen - stats: 1,8/89/16 - gbs - hygiëne en discretie belangrijk  
gisteren
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jonge kerel wil het sletje zijn in een blowbang
Dag heren! Ik ben Bram en ben een 23-jarig sletje. Ik fantaseer al even om deel te nemen aan een blowbang als het pijpsletje. Ik zou graag eens op de knieën gaan voor minstends 3 mannen die zich willen laten verwennen door mijn gewillig mondje! Ik zit naakt op de grond en dan komen de mannen rond mij staan. Dan bieden ze mij hun lekkere lullen aan en trek ik ze af en pijp ze! Terwijl wordt ik liefst ook verbaal vernederd en een vieze slet genoemd. Op het einde wordt dan al het heerlijk zaad op mijn gezicht of in mijn mondje gespoten! Zijn er heren die zich geroepen voel om deel te nemen? En nog belangrijker is er iemand die dit kan organiseren of die een locatie heeft/weet. Laat maar weten! Ik hoop op veel reacties en jullie lullen snel te mogen proeven! xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10