Zoeken naar ben daar

Uw zoekactie voor ben daar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jonger 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Jong voor ouder discreet
Heyhey ik ben opzoek naar een vader wiens lul te weinig aandacht krijgt van de vrouw. Zit jij in deze sleur en wil je gewoon op regelmatig basis lekker gepijpt worden dan kunnen wij misschien wel wat regelen ;) Ik ben een jonge sportieve gast met nog geen ervaring maar heb al lang deze fantasie en ben bij deze dus opzoek :) Stuur me zeker bij interesse, liefst met een foto :) groetjes  
gisteren
Mondje 47 jaar Antwerpen - Dessel
Zuigslet op Graspop GMM
Ik ben een zuigslet die tijdens Graspop GMM enkele lekkere pikken wil leegzuigen. Wie heeft er wat zaad teveel dan… Ik ben bi, 47j, 1m82, 83kg en geen bbs. 4 dagen aanwezig.  
gisteren
Luke 41 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy
Welke oudere man wil afspreken met m 41 1m78 66kg, bi, sportief gebouwd. Bij voorkeur ben je struis, bear-type mag. Kan vanavond verplaatsen en ontvangen. Discretie en hygiene gevraagd. Eerder soft date. Stuur beschrijving van jezelf.  
Jules 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile fantasie
Ik heb altijd al een grote fantasie gehad om geneukt te worden door een daddy/granddaddy. En liefst behaard, maar dat is geen vereiste. Ik ben een aardige en vlotte kerel. Ontvangen is op sommige dagen geen probleem.  

Geile fantasie
gisteren
Ruud 44 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Volle ballen
Wie wil vanavond mijn lekkere warme zaad nog proeven liefst 60+. Ben slanke verzorgde en normaal geschapen 15 cm. Kan niet ontvangen.  
gisteren
Pieter 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Voor deze avond
In tien jaar tijd twee keer iets gedaan met een man (top). Deze avond weer zin om wat te spelen. De vriendin is weg, dus discretie is enorm belangrijk! Ik ben slank, 1m80, niet onknap. U? Misschien tot straks Ps: vergeet geen foto van uw lichaam mee te sturen.  
gisteren
Joris 28 jaar Antwerpen - Stabroek
Wie wil nog geile fun vnvond veel kan hoor.
Wie passeert hier nog oudere mag ook. Ik ben 1m69 en 74kg pijp of seksdate safe kan. Ben versa  
phlover 43 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
trio gezocht
Voor een fantasie ben ik op zoek naar 2mannen, homokoppel misschien. Die me wat kunnen inleiden en me geil maken. Ik draag graag lingerie zoals je op de foto ziet.  

trio gezocht
gisteren
Bottom 23 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Ik zoek date die me neemt
Ik ben 23j 1”80m 73kg 17cm Ik zoek een man ouder dan mij met sportief lichaam die me neemt en verwent, ik zoek voor vanavond of toekomst, ik ontvang niet  
Branko 40 jaar Zeeland - Hulst
Pijpdate gezocht voor vanavond /nacht
Hallo mannen. Ik ben Branko , 174 /70/17 en zou vanavond nog eens graag een pik zuigen en gezogen worden Ben benieuwd hoe het is om een man te voelen spuiten in mijn mond. Liefst iemand net als ik onervaren Ik kan jou discreet ontvangen Gr Branko  

Pijpdate gezocht voor vanavond /nacht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10