Zoeken naar ben elke

Uw zoekactie voor ben elke leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pikgeil 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi zoekt deze middag een geile date
Hey , ik ben in centrum Antwerpen en zoek geile date. Leeftijd max 56 , liefst slank. Ben 178 75 14 en versa. Ik kan me beperkt verplaatsen of ik kan je eventueel ontvangen. Heb zin om geneukt te worden en hoor je voorstel graag.  

Bi zoekt deze middag een geile date
gisteren
Koen 36 jaar Antwerpen - Boom
Samen genieten
Hey, Welke man van niveau heeft zin om samen te genieten vandaag? We kunnen eventueel afspreken in de cinema op de A12? Andere opties natuurlijk ook welkom! Graag reactie met foto. Zelf ben ik 35j, 185, 90kg, 17cm getrimd.  
gisteren
Alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Dit weekend kan ik ontvangen in Antwerpen. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  
gisteren
samen genieten 64 jaar Antwerpen - Deurne
samen genieten
wie kan er ontvangen om samen van seks te genieten ben bi versa ingesteld niet roker intiem getrimd en hou van tongzoenen,strelen,tepels knijpen en likken pijpen standje 69 rimmen,vingeren enz ik neuk en laat mezelf ooook neuken meer kan ook niets moet alles kan hou wel van hygiene en dicretie kan overdag verplaatsen.  
gisteren
wederzijdse fun 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zoek geile, stomende seks met gelijkgestemde
Ik ben 53 187 79 17, versa intiem volledig kaalgeschoren en voor het overige weinig beharing (wax) behalve op mijn hoofd - ben op zoek naar hygiënisch, verzorgde persoon (leeftijd is minder belangrijk) die kan genieten van geile, stomende seks: elkaar masseren, bepotelen, kussen, likken, pijpen, keelneuken, rimmen,... in diverse geile posities! Veel kan, ook meer kinky als je hiervoor openstaat... aftasten en genieten is de boodschap alles met het nodige respect. Bij klik kan regelmatig - zoek wel geen relatie tenzij een seksrelatie dan... Ontvang niet dus bij jou of op motel. Geile likjes  
gisteren
bottomslet 43 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Dominante Top gezocht
Ik ben 40-jarige, propere, discrete bottomslet. Ik zoek een dominante top uit de streek (Kortrijk-Harelbeke-Waregem,...) die mij op regelmatige basis wil gebruiken. Kan regelmatig overdag. Ik ben onderdanig. In toekomst mag je me ook uitlenen aan vreemde mannen of meenemen naar club of sexcinema om me te laten gebruiken door andere mannen. Wie heeft zin in zo'n scenario? Ik kan morgen afpsreken over de middag.  
gisteren
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Een date waar meerdere mannen mij onderspuiten droom ik ook al lang van. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Discreetdude 40 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
Ben op zoek naar een curieuze avontuurlijke fitte gast
hey, deze advertentie is bedoeld voor de gasten die normaal als hetero door het leven gaan maar toch ook af en toe eens zin hebben in iets anders. Ik ben zelf een fitte slanke man, met een zeker niveau, en ik houd van de mannelijke energie van een kerel die niet veel ervaring heeft met andere mannen maar er wel open voor staat (bijv. samen naakt rondlopen, samen een porno kijken en onszelf verwennen, eventueel met een hand rond jouw lul en omgekeerd; eens elkaar s pik proeven in de mond, etc etc). Ik zoek een maat, jonger dan 45j, ook sportief, GEEN geschoren schaamstreek, discreet en af en toe beschikbaar. Ik kan ontvangen of we spreken ergens neutraler af. Ik ben zelf openminded en aangenaam in de omgang. Ook voor wie dit helemaal nieuw is, reageer gerust. Liefst mensen jonger dan40j. Reageer met een serieuze intro en doe er een foto bij (onherkenbaar).  

Ben op zoek naar een curieuze avontuurlijke fitte gast
Marc 45 jaar Limburg - Tongeren
Waar mag in de buurt van Tongeren stoppen?...
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zinvol een frisse lekkere lul te pijpen.Ik pijp ontzettend graag.U mag mijn eventueel ook pijpen als u dat wenst.Ik ga vandaag een ritje maken met de fiets,waar mag ik stoppen ?Outdoor ook mogelijk in de buurt van Tongeren.Wie heeft er zin in?Likjes,Marc.Ik moet wel om 13u00 terug zijn.Eerst is eerst!  

Waar mag in de buurt van Tongeren stoppen?...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10