Zoeken naar ben weer

Uw zoekactie voor ben weer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lawrence 25 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Bi-boy twink Saunate publieke wellness vandaag 17u tot 22u
Hey, ik ga sebiet naar Saunate. Ik ben volledig gewaxt en met roze gelakte teennageltjes in witte slippers kun je me daar gemakkelijk herkennen. Wie volgt mij in een sauna of de stoomcabine en zet zich naast mijn voetjes en begint mijn voetjes aan te raken, zo weet ik dat je dit gelezen hebt ;). Ik hou er van mijn voetjes en lichaam te laten masseren. Geef je graag een pijpbeurt terug als dit mogelijk is volgens drukte, op het wc kan ook ;)  

Bi-boy twink Saunate publieke wellness vandaag 17u tot 22u
gisteren
kust 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
date volgend weekend
Verblijf van vrijdag tot zondag aan de kust. Zoek leuke man die kan ontvangen, voor nog leukere xdate. Ben 49, 172, 74, gn bbs. Voor veel te vinden, volgens het "veel kan, niets moet principe". Pijp heel graag en ben bottom (safe). Hygiene, respect en beetje niveau graag. Leeftijd speelt minder een rol, liefst ouder. Wel graag niet roker. Graag enkel serieuze reacties.  
Beer 57 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Bott kan discreet ontvangen na 19:00
1m76,83, korte baard, behaard, intiem kaal. Kussen en wederzijds pijpen zijn belangrijk. Ben bott voor neuken. Poppers kunnen. Wees aub duidelijk wat je wel/ niet wil. Ik date niet anoniem. Dus. Toon je gezicht. Na 19h kan ik discreet ontvangen  

Bott kan discreet ontvangen na 19:00
gisteren
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek harde paal om mijn kontje te vullen en andere dingen
Wie wil deze bottomslet ontvangen en mijn mond en lekkere kont gebruiken. Veel kan niks moet. Mij opleiden tot geile lustslet kan. Hou van lekkere pik(ken). Als het klikt , slik ik. Wel iemand of meerdere voor regelmatig. Zoek gay-of bitop. Wie is niet fake hier. Kan mij verplaatsen, ook richting Antwerpen of Gent. Ben benieuwd en verlekkerd op jullie geile voorstellen. Heb gespoeld kontje.  
gisteren
23jaar wilt pijp 23 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
23j wilt pijpen
Hey ik ben een jongeman van 23j die graag een man heerlijk wilt pijpen. Leeftijd speelt geen rol (ouder vind ik wel echt heerlijk). Liefst uit debuurt van londerzeel. Ik ontvang niet, dus bij jou of outdoor ofzo.  
wesley 53 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Vluggertje
Ik ben verzorgde bottom onderdanig 53j/1m81/77kg/17x4. Ben in de buurt van waregem rond 16.20hr. Wie ontvangt me voor zijn staaf in mijn kontje te duwen?  

                        Vluggertje
gisteren
serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Gezocht:Fuckbuddy vreemde orriginne
Zoek een fuckbuddy van vreemde orriginne. Die graag wil pijpen en geneukt worden puur natuur.Leeftijd maakt niet uit. Glad geschoren zijn ,geen baard of snor hebben. Ben je zo iemand en heb je intresse graag reactie met foto.discretie is geboden.  
gisteren
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
gisteren
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Geile vent 31 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Wie zuigt me leeg
Hey Titel is al duidelijk... Ik ben 31,1m89,115kg,chubby Heb zin om mijn zaad te spuiten en zoek iemand die me leeg zuigt.  

Wie zuigt me leeg
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10