Zoeken naar bi die

Uw zoekactie voor bi die leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Chubby 32 jaar Limburg - Leopoldsburg
Brojob bi - hetero
32m 186/100/12 Zoek een likeminded bro die samen wil pijpen. Limburg of Vlaams-Brabant #gamen #weed #brojob #kleingerief 20-40jaar  

Brojob bi - hetero
Bi gast 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Onderdanig bottom zoekt top
Ikzelf bottom Lekker vrijven strelen pijpen rimmen neuken, wie heeft er daar zin in kan alleen verplaatsen  

Onderdanig bottom zoekt top
Frank 59 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Leuke ontmoeting en...
Hey, ben een bi van rond de 60 en zoek voor regelmatige ontmoeting een vriendelijke, lieve man. Hou van een beetje van alles, echter niet veel ervaring. Leeftijd speelt geen rol, hygiëne vind ik wel super belangrijk, normaal behaard. Heb nogal wat dromen en wensen/fantasieën die ik graag met jou wil bespreken. Hou van kussen, massage, likken, genegenheid, goed gesprek, en .... ja hoor.... graag. Indien ik je aandacht heb, geef maar seintje zo kunnen we eens afspreken.  
Ikke 60 jaar Limburg - HASSELT
Trio
Wij zijn twee bi mannen en zoeken voor zaterdagvoormiddag derde man voor stomende trio date.ik ben bottem en andere is versa,dus neuken kan zeker,mekaar pijpen,slikken,rimmen,plas....alles kan.Dit op kamer in buurt van hasselt.Wij zijn alletwee intiem kaal en normaal geschapen en gespoeld.  
Geile jongen 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Slanke sportieve jongen wil een goeduitziende oudere man pijpen
Loop al de hele dag geil en wil een fantasie waarmaken. Is er een goeduitziende oudere man die deze namiddag of avond kan ontvangen en deze naakte slanke jongen op zijn knieën wil zien? Ik zuig je diep tot je klaarkomt. Bi of hetero mat ook want zoek mannelijke man.  
niju 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
beginnend bi
Hi beginner 28-180-70 zoekt ervaring. Hou bvb van massage met tikkeltje meer. Deze avond vrij in Gent. Openminded kan verplaatsen. Laat maar weten.  
hornyNU 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek lekkere date voor nu meteen
ik 43 176 82 17 blond zoek liefst jongere bi top goed geschapen kan ontv en verpl in Gent  
Bi bottom 54 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Welke discrete man geeft me een uitgebreide massage met extra aandacht voor het kontje? Me daarna safe neuken kan. Zoenen met mannen doe ik echter nooit. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Ben bi bottom 55j, kaalgeschoren hoofd, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm  

Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik 40 73kg 1.75m 17*5 goed lezen. Ik zoek een man gay bi hetero koppel mag ook om mij de eerste ervaring te geven. Pijpen rimmen vingeren elkaar neuken en mss tongen. Dus ik zoek een versa die kan ontvangen in de buurt. Meerdere keren klaarkomen is een pluspunt maar hoeft niet. Discreet en respect staat op nummer 1 ook gespoeld zijn is belangrijk. Penis zeker 16cm SMS je asl en foto is zeker antwoord. Hopelijk zie ik 1 van jullie binnen een eindje.  

Zoek versa
Papillon 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpdate
Wie kan deze bi boy ontvangen tijdens de middag (12:00-13:00) voor een pijpdate? Je mag mij verwennen, en ik speel graag met jou. Ik kan enkel langs komen te Antwerpen centrum  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10