Zoeken naar bij mij alles

Uw zoekactie voor bij mij alles leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ron 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
oliesessie
het lijkt me eens lekker om helemaal ingeolied te worden,is er iemand die eens een keertje door de dag kan ontvangen en eens graag een mannenlichaam helemaal zou willen inolieen?bij aankomst zeg je is het voor die oliesessie,dan zeg je dat ik me moet uitkleden tot op mijn slip en je begint mijn schouders armen rug en borst in te smeren om zo verder naar onder te werken,eens aan mijn middel gekomen trek je mijn slipje uit omdat het anders vuil zou worden waarop je verder gaat met in te wrijven,zelf blij ik de hele tijd passief en laat je begaan,je mag evt ook zeggen dat ik op mijn handen en knieen moet plaatsnemen om alles goed te behandelen,is wat je zelf graag ziet en wil,ben zelf eerder hetero en wil geen tongzoenen of neuktoestanden en zelf blijf je gewoon aangekleed,ben m83 en 86kg.  
Lekker 53 jaar Antwerpen - Lier
Ik zoek...
... een lekkere, oude (80+), impotente, onbesneden, onderdanige, verwenner die tijd heeft en er werk wil van maken. Ik hou ervan om betast te worden. Gestreeld te worden. Gepijpt te worden. Gelikt te worden. Gerimd te worden. Gemasseerd te worden. Maar uiteindelijk zal ik pas klaar komen tijdens het rukken. Jij laat ook alles toe wat ik bij jou wil doen of zien. Ik wil echt lekker lang genieten bij jou op mijn manier. Liefst ben je gay of bi. Stuur mij jouw stats, een foto en vertel mij hoe je mij gaat verwennen. Ik kan enkel thuis ontvangen. Kom op lekkere mannen! Meer dan 1 mag ook. Tot straks? Ik 53/188/95/13×5. Foto is mijn slappe piemel maar die wordt keihard als jij je best doet. xx  

Ik zoek...
Regelmatig 66 jaar Limburg - Zutendaal
Regelmatig
Al heel lang zoek ik een regelmatig contact met een slank ! Persoon die van een kleiner pikje houdt… evenwel neuken is er niet bij. Elkaar soft verwennen. Jij bent geen veeldater en reageert met je stats en ev lichaamsfotootje. Verdere info per mail.  
Zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Welke kerel …..nu evt
hey hoi zoals je kan zien sta ik redelijk geil en vroeg mij af of er hier een discrete kerel is die is een keertje aan mijne lul wil komen zuigen discreet ik ben 32 van Hoogstraten wat ik zoek bij voorkeur is iemand jonger dan mezelf of rond dezelfde leeftijd mocht je interesse hebben stuur dan een leuk berichtje met een foto van jou lul en wie weet zuigen we elkaar effe discreet af laat maar weten  

Welke kerel …..nu evt
Pieter 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik pijp jij geniet.
Ben een pijpsletje en zoek dus een man of mannen die zich enkel willen laten pijpen. Ik kan bijna elke werkdag tussen 9u en 14u in Antwerpen-centrum, Berchem, Borgerhout en Deurne. Uiterlijk en leeftijd heeft geen belang maar je moet wel kunnen ontvangen thuis of op je werk. Liefst voor regelmatig. Zo zou ik een aantal telefoonnummers willen die ik in code kan smsen waarna ik als je ja zegt binnen het half uur bij jou kan staan voor te pijpen. 42j, m72 73kg met klein stoppelbaardje  

Ik pijp jij geniet.
Pijp - zaadslet. 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Slik alles wat uit je lul komt.
Ontvang potente liefst groot geschapen en onbesneden mannen om deepthroat leeg te zuigen. Slik al je zaad en voor de liefhebbers ook je plas. Ontvang in Kemzeke, enkel vandaag en alleen om jou te pijpen, jij blijft verder passief. Draag bij ontvangst wel topje en string, dat maakt me geil.  
Geilerd 42 jaar Limburg - Sint-Truiden
Discr dates gezocht
42 sportief zoekt toffe kerels voor fun. Discreet. Soft, roleplay, kinky, ... Jij liefst bottom en wat sub, maar hoeft niet. Graag ook beschrijving en foto bij reactie. YOLO  

Discr dates gezocht
Biman 56 jaar Antwerpen - Turnhout
VASTE DONOR
Ben verzorgde maar altijd geile bi en zoek vaste donor die ik mag verwennen telkens als jij daar zin in hebt, veel kan en zoek iemand voor vaak en vast bij juiste klik, waarbij we onze fantasieen kunnen waarmaken. Wie heeft er zin in ?  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek de oudere leeftijd minstens 58j.
Graag iemand om bij voorkeur af en toe geil contact te hebben. Ik zoek vooral geen jonge leeftijd ik val op oudere leeftijd Niet jonger dan 58j. Uiterlijk niet van belang dus zeker ook volslank.zware buik, behaard of onbehaard is allemaal prima. Ik zoek GEEN zonnenbanktype piercing enof tatoagetype zelf heb ik het ook niet. Ik zoek gewoon een onopvallend oudere persoon. Graag met een dikke eikel . Ik sta voor veel open ben lichtjes onderdanig Ingesteld, ik wil je rimmen ook als je da wenst, veel kan. Ben 1m73, 85kg gbbs.gewoon formaat men pik en spuit goed zie de fotos. Ik reageer op uitgebreide duidelijke mail en graag met foto van je lul erbij.  

Ik zoek de oudere leeftijd  minstens 58j.
Botje 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Zaterdagnacht
Hi, ik moet zaterdag op zondag rond 04u00 iemand afzetten aan de luchthaven. Daarna zoek ik wa geils. Bij wie kan ik langskomen? Ikzelf ben 34j 1m78 88kg bottom. Veel is bespreekbaar en mogelijk. Leeftijd, looks en afkomst zijn voor mij niet belangrijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10