Zoeken naar een slank

Uw zoekactie voor een slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Welk vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij vandaag?
Ik top 39 191 89 18x5. Welk vrouwelijk slank bottomsletje ontvangt mij vandaag nog voor geile ongeremde seks. Veel kan niets moet als het maar geil en leuk is. Regeer met foto anders geen reactie terug. Verdoe mijn tijd niet als u fake bent zoals velen hier… Tot snel.  

Welk vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij vandaag?
Alex 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
bischierige op zoek naar wat avontuur - zaterdagavond 25/05
Ben een bischierige man die iemand zoekt die kan ontvangen om samen te spelen en ontdekken vanavond. Samen naar porno kijken en afrukken en als er een klik is… liefst iemand die af en toe kan afspreken en eventueel ontvangen. Zoek een slank iemand Max 35j met gevoel voor discretie en hygiëne.kan me verplaatsen  

bischierige op zoek naar wat avontuur - zaterdagavond 25/05
Knappe jongen 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wil samen zwemmen en daarna ons amuseren in zwemhokjes
Wie wil afspreken in een gents zwembad om apart baantjes te trekken en daarna fun in de zwemhokjes. Ik slank 180 74kg lichtgespierd atletisch gebouwd. Zoek mannelijk.  

Wie wil samen zwemmen en daarna ons amuseren in zwemhokjes
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
FWB sexbuddy vast contact
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddyte vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
Geil 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
100% bi top slank blond 1m60 50j lul 16.5 zeer hygiënisch,ik Ruk pijp lik je paal zuig je ballen tepel geil neukken kan ook met condoom ik ontvang bij mij thuis,  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
Ben 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Pijper gezocht
Ik rij nu 21.45 u van lochristi naar temse waar kan ik me laten pijpen blijf wel passief . Slank postuur .  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Hulshout
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige 100% top (niet slank) die komend weekend deftig kan ontvangen voor geile seksdate. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Zelf gepijpt worden spreekt me niet aan. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik echter geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Geen marginalen aub. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Samen rukken
Ik zoek iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie en niet ouder dan ikzelf. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Samen rukken
Wouter 63 jaar Antwerpen - Lille
Pijpen
Graag slanke verzorgde mooi geschapen man die zich graag laat rimmen en pijpen tot het einde.ikzelf ben 100% top, slank weinig behaard en zeer verzorgd....u ook ?! Ben alvast naakt voor u thuis. Graag beschrijving en fotoke....is voor nu.  

Pijpen
Frank 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ook geil ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ook geil ?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10