Zoeken naar ger*

Uw zoekactie voor ger* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hans 63 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek lieve man met gezond libido
Hallo, ik zoek een lieve, rustige man, 70+ bij voorkeur, die kan ontvangen en zich graag laat verwennen. Ik schik me volledig naar je wensen, ik hou van lang elkaar opgeilen, ik ben goed voorzien, gezond en ben op zoek naar een langdurende vriendschap. Je houdt van lichamelijk contact, ik ben graag naakt en heb een grote behoefte aan huidcontact en gezelschap. Discretie en hygiëne worden gerespecteerd. Tot gauw.  
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
zoek top of meester
wie wilt gepijpt en gerimt worden van onderdanige 170/60/14  
Tom 62 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75 onbehaard. Ik zoek een lieve SLANKE zoon tussen 18-35 jaar met enig niveau die ook houdt van soft. Genieten van elkaar. Discretie en hygiëne zijn een must. Bij klik kan regelmatig. Heb je belangstelling of vragen stuur gerust een boodschap en vergeet je stats niet te vermelden.  
gloryhole 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
glory hole
je komt discreet via tuin binnen ,daar is een deur open en vind je een gloryhole,pik erdoor en anoniem keeldiep gepijpt of gerukt zijn tot je spuit.Ik verzorgde gast 47 177 78,foto is mijn pik door de hole.  

glory hole
Gert 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie?
Loop al heel de morgen geil rond. Wie helpt me ervan af? Wie verwent mijn sterretje? Wie neukt me en spuit me vol? Wie pijpt me leeg of mag ik lekker volspuiten? Welke man, vr of kpl nodigt me nu uit? Kan max 10km rond Turnhout.  
Gert 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek
Ik wil me aanbieden als spermaslet. Ik lik, pijp jullie leeg. Wie biedt zich aan. Waar mag ik naar toe komen? Mag ook kpl m/vr of gay kpl zijn. Of vind ik hier iemand, kpl die me eens wil neuken? Liefst niet te groot speelgoed en voorzichtig. Ik lees het wel  
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoek zoon
Ik ben 62/184/75 niet behaard en zoek een slank zoon 18-35 die veel houdt van soft. Lekker samen genieten van elkaar. Discretie en hygiëne zijn een must. Ik kan discreet ontvangen en ook verplaatsen. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap  
Safe 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Vaste fuckbuddy gezocht
Hoi, Ik ben een bi man van 36 en zoek een vaste fuckbuddy, geen relatie uit de nabije regio om op geregeld tijdstip elkaars behoeften te bevredigen. Het hoeft niet steeds een lange date te zijn, een vluggertje mag ook. Orale en/of anale seks mogelijk, jij bent bij voorkeur versa of top. Ik ben niet op zoek naar allesneukers, wel naar 1 gezond en betrouwbaar iemand waar op termijn meer kan en minder moet ;-) Uiterlijk en leeftijd zijn voor mij niet de belangrijkste eigenschappen, prettig geschapen en niet-roker zijn wel vereisten. Stel jezelf even voor liefst tot snel. Maak je reactie boeiend genoeg om even te reageren hé! Foto's uitwisselen kan later wel.  
dadforson 39 jaar Antwerpen - Vosselaar
daddy zoekt speelzoontje
Deze daddy zoekt geil gewillig mager speelzoontje. Voor vanavond liefst, anders kortelings. Onbesneden, slank en een gewillig zuigmondje zijn een must. Knappe fem of sissyboys kunnen ook … ik kan verplaatsen en ontvangen. Reageer met stats en foto van je lichaam en gerief. 39 184 86 18x5  

daddy zoekt speelzoontje
peter 46 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
eerste keer
wie voelt zich geroepen om samen met mij te experimenteren. Ben 45, 1m75,85kg, volledig geschoren en zeer discreet. Ben op zoek naar een man liefst niet te dik geschapen om mij te ontmaagden (met condoom en veel glijmiddel) Je moet wel kunnen ontvangen en discretie is zeer belangrijk. Ik heb totaal geen ervaring, maar wil dit graag uitproberen. (liefst uit de buurt van melle)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10