Zoeken naar hoi leuke

Uw zoekactie voor hoi leuke leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben op zoek naar een groepje
Geile mannen die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen.  
lucky 52 jaar Limburg - Lummen
morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven morgen avond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
Jongen 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Vanavond
Hallo, ben opzoek naar een leuke soft of kinky date voor vanavond. 32,177,75,16  
jstrm 35 jaar West-Vlaanderen - Damme
XL fun
Op zoek naar een leuke jonge kerel, eerder onderdanig, twink type. Ik ben mannelijk 35j 190 75 en 20x6cm Heb een prachtige vrouw, maar vanavond wil ik even iets anders. Kan ontvangen of verplaatsen. Stuur je terug met foto en je locatie?  

XL fun
Onervaren 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Experimentele hetero zoekt leuke ervaringen
Hi, hetero maar niet bang van andermans kul zoekt leuke dolle avonturen en komt graag naar jou of jullie toe. Ik ben 47 175 75 16*5.  

Experimentele hetero zoekt leuke ervaringen
Femboyke sissy 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Femboy sissy'tje op zoek
Heey, Ik ben een jonge sissy van 29 jaar. Ik draag heel graag meisjeskledij en lingerie. Ik zoek een leuke man waar ik me thuis eens voor kan komen showen.. misschien niet meer dan dat, dus graag geduldig... Ik kan deze avond. kusjes en groetjes X  

Femboy sissy'tje op zoek
kust 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
date volgend weekend
Verblijf van vrijdag tot zondag aan de kust. Zoek leuke man die kan ontvangen, voor nog leukere xdate. Ben 49, 172, 74, gn bbs. Voor veel te vinden, volgens het "veel kan, niets moet principe". Pijp heel graag en ben bottom (safe). Hygiene, respect en beetje niveau graag. Leeftijd speelt minder een rol, liefst ouder. Wel graag niet roker. Graag enkel serieuze reacties.  
Dave, 38 38 jaar Antwerpen - Willebroek
Lieverd voor regelmatig gezocht
Hej leuke mannen, ik ben Dave, 38 jaar, bi. Zoek kerel om wat leuks mee op te bouwen en regelmatig af te spreken. Ontvangen ligt moeilijk, maar kan vlotjes verplaatsen. Mijn stats: 38, 175, 100, buikje. Val ook op wat oudere mannen, maar geen 60+ aub ;) Wil graag eerste contact via skype om zo verder af te spreken. Fakers e.d gelieve u te onthouden, val iemand anders lastig :) Tot snel x x x x  
Bi-maagd 51 jaar Limburg - Hoeselt
Een eerlijke respectvolle verwenner gezocht,die mij wil inwijden?
Ik fantaseer steeds over hoe een soort betrouwbaare meester,of dominant me als een sletje wil bespelen en wil verwennen.ik denk dan aan toys of een neukmachine om mij eens te ontmaagden.Is er zo een eerlijke man te vinden die die dingen heeft en me zo zou willen inwijden. Ik kan ook een soort CD zijn als je wil. Dat doe ik ook wel eens graag me verkleden als vrouw.Ik wil dan een sletje zijn.maar eens ding moet wel gegarandeerd zijn,safe seks,want wil echt niks oplopen. Ik ben een verzorgde normale man,niet kalend,gbbs en intiem altijd overal geheel glad. Ik zoek er nu al zolang tevergeefs naar ,die eerste date en verwenning.mar het wil maar niet lukken. Hoop dat er zo eens iemand deftig,verzorgd en eerlijk te vinden is die er eens een leuke verwen date van wil maken. Ik ben wel nog steeds maagd,dus een zacht opbouwende aanpak is wel gewenst.Graag niet rokers of drinkers,super verzorgd zijn en goed geschapen zijn.Want mijn oog wil ook wel wat. Hoop dat er eens iemand te vinden is.xx  
Sportief 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
Is er hier een slanke sportieve man vanaf 50+ die eens wil afspreken met een sportieve kerel 1m87 76kg. Voor leuke geile momenten.  

Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10