Zoeken naar je laten

Uw zoekactie voor je laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johnny 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare 0479326274
pijpen
hoi ik ben een hetero man van 42 ik zou graag eens ervaring op doen met mannen mogen oudere mannen zijn ook ik zou graag leren goed pijpen van een man met ervaring die me regelmatig eens kan ontvangen bij hem thuis uit mijn streek koppels ook welkomik sta voor veel open op andere vlakken ook spreek dit je aan aarzel niet om een bericht na te laten  
Bart 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Cumdump hotel Brugge
Komende donderdag ben ik op hotel in Brugge. Ik heb al jaren de fantasie om me op volgende manier te laten ontmaagden. Je komt binnen, ik zit naakt op mijn knieën op de rand van het bed. Je komt binnen, zegt geen woord. Je raakt mijn pik aan, vervolgens streel je mijn kontje, je neemt glijmiddel en maakt mijn kontje neukbaar. Je doet een condoom om en glijdt zacht bij me binnen binnen, je neukt me tot je komt. Je doet je condoom uit en gooit deze op bed. Je vertrekt. We zeggen geen woord. Ik heb je niet gezien. Ik heb nog nooit geneukt, dus graag iemand die er op kikt om iemand te ontmaagden, maar ook dit voorzichtig aanpakt. Is er iemand die me hierbij wil helpen. Graag snel reactie. Fake zich onthouden.  
Edgen 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
Is er hier een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen door een sportieve kerel 1m86 74kg. Zelf mag je geheel passief blijven.  

Ik zoek een slanke man vanaf 50+ die zich wil laten zuigen
zuigme 20 jaar Limburg - HASSELT
wie ontvangt?
wie tot 40j ontvangt in Hasselt zodat ik kan langskomen om me goed te laten leegzuigen. zelf slank met 17cm kale pik en volle ballen.  

wie ontvangt?
biboy 57 jaar Antwerpen - Schoten
geile dat gezocht!
Hoi, na een geslaagde geile date een paar dagen terug, opnieuw een oproep. Ik zoek weer een (liefst) jonge gast die ik mag pijpen, ballen en eikel likken (mag wederzijds) en laten klaarkomen in mijn mond. Ik ben 1m78, 71 kg, 16cm en ervaren. Wie ontvang ik nog vandaag? Graag reactie met meer dan 2 woorden en je stats. Tot straks xx  
Kris 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Pijpmond gezocht
Bij wie in de regio mag ik vandaag tussen 17 en 18u binnenspringen om me te laten pijpen of af trekken? Ik ben een verzorgde man en zoek hetzelfde 46/198/95. 17 cm  
Mister 44 jaar Antwerpen - Kalmthout
Blowjob
Waar mag in binnenspringen in de regio om me leeg te laten zuigen.  
Toppi 41 jaar Antwerpen - Deurne
Opzoek naar lekkere man
Hey. Ik ben 42j sportive Turkse gay. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger. En nog veel meer. Oudere senioren kan ook. Geen fakers aub.  

Opzoek naar lekkere man
Driver 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Conciërge, bewaker, parkeerwachter ...
Vorig jaar was ik op date in een parkeergarage en heb ik samen met een parkeerwachter een geile date beleefd. Wie kan me deze ervaring opnieuw laten beleven? Eventueel ook een bewaker in een shopping centrum of winkel, of iets in die aard?  
Biboy 36 jaar Antwerpen - Edegem
Voor nu
Iemand die mij kan ontvangen in mortsel , edegem , kontich, lint ,hove of boechout ? Ik 37 versa 90kg 1,75m 16cm . Ik hou van Pijpen , likken , rimmen , deepthroat , slikken , laten neuken , . . . Jij liefst ouder (geen car of buiten date)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10