Zoeken naar kan overal verplaatsen

Uw zoekactie voor kan overal verplaatsen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallookes, ik zoek een slanke jonge man die ik mag pijpen en rukken. Als het klikt en indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar dat is niet verplicht, 1malig is ook goed. Ervaring is zeker niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
Rocky 21 jaar Vlaams-Brabant - Asse
top zoekt geil en onderdanig sletje
hey hey ik ben Rocky ben 21 jaar 1m75 90kg en top ingesteld, ik zoek een bottom sletje van max 30 jaar voor deze avond die graag diep pijpt en daarna alles doorslikt gefist wil worden en daarna eens goed geneukt wil worden. ik kan niet verplaatsen wel ontvangen bij mij thuis te zellik ik woon niet ver van het station en ik kan ontvangen tot in de vroege uurtjes, geen foto is geen antwoord geen fakers a.u.b. geile groeten Rocky en hopelijk tot straks  

top zoekt geil en onderdanig sletje
13 dagen
Pijp_slet 35 jaar Limburg - Bilzen
Onderdanig pijpsletje verwent je pik
Wie wilt een lekkere pijpbeurt door een onderdanige pijpsletje?? Ik wil je graag pijpen tot je alles in mijn mondje spuit, ik slik alles braafjes door eens je klaarbent vertrek ik terug. Voor derest blijf je passief.Liefst doe ik dit anoniem bij een goede klik kan ik je vaste pijpsletje zijn. Kan enkel verplaatsen in de regio. Liefst reacties met foto van je mooie speelgoed zodat ik weet wat mij te wachten staat  
Can 31 jaar Limburg - Ham
31jr zuiderse bottom
Ik zoek date met een verzorgde top gast. Liefst iemand voor regelmatig. Ik ben discreet, maar doe niet aan blinddates. Ik ben 31jr zuiderse gast, 1m72 90kg. Zwart haar en bruine ogen. Ik kan ruim verplaatsen en ontvangen.  

31jr zuiderse bottom
14 dagen
Anoniem 39 jaar Antwerpen - Ekeren
Oraal zin
Ik ben 39j, sportief en in een hetero relatie maar wil ik eens een man pijpen… open voor meer ook. Kan enkel verplaatsen.  
14 dagen
Feesterke 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar geile paal !
Zoek geile paal die ik kan afrukken tot hij spuit en hij die van mij ! Kan beperkt verplaatsen maar wel probleemloos ontvangen :) Chems zijn zeker np en welkom, leeftijd en uiterlijk maken ook ni uit voor mij ;) Reageer alleen op foto met voorstel en anders niet !  
14 dagen
Anoniem 35 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik pijpen tot einde...
Hey ben een onderdanige bi man, die graag pikken afzuig en laat klaarkomen in mijn mondje,heb je goesting om je pik te laten afzuigen kun je mijn mondje gebruiken. Ik pijp je heel zacht en diep terwijl je passief blijft en geniet. Als je mijn mondje volgespoten hebt vertrek ik terug. Dit allemaal in alle discretie. Kan enkel verplaatsen in de regio of een cardate is ook goed. Liefst reageren met foto van pik zodat ik weet wat mij te wachten staat.  
Manolie 29 jaar Antwerpen - Ekeren
Wie ontvangt?
Wie kan me ontvangen? Ik kan ruim verplaatsen vanuit Antwerpen. Ik ben een 29jarige Top opzoek naar een geile (anonieme) date met een bottom. Ik dacht aan: Deur op een kier, ik kom binnen en jij ligt klaar (eventueel geblinddoekt) met je kontje omhoog zodat ik je lekker kan neuken. Zelf ben ik nieuwsgierig naar iemand te pijpen, dit kan dus ook indien gewenst en de hygiene dit toelaat... laat maar weten hoe u het graag ziet! Reageren met stats en foto aub!  

Wie ontvangt?
Roland 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Bottom nylon lingeriedrager zoekt top en zaad
Ik kan enkel verplaatsen tot +-20 km van mijn regio Ik heb geen taboes , maar zelf neuk ik NIET, als de ret kan. Graag tussen 35 en 60 en je stats en wensen xxxxx  

Bottom nylon lingeriedrager zoekt top en zaad
14 dagen
Pijpsletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Pijpslet
Hey, ik ben een echte pijpslet die graag nog eens een lul zou willen zuigen tot je volledig klaarkomt. Ik kan gemakkelijk verplaatsen. Ik ben 25/191/98/15*4.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10