Zoeken naar lekkertjes 39

Uw zoekactie voor lekkertjes 39 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
genieter 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek softdate met jongere man. overdag of 's avonds. elkaar verwennen of ik blijf passief
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan niet ontvangen in Leuven, verplaatsen naar jou. geen outdoordate, bij voorkeur geen cardate. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan. vandaag kan overdag en vanavond.  
Mylord 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo bent U net als ik gay single , geen baard of snor en geen roker , interesse in vriendschap op vaste basis , een koffie , een etentje , een glaasje en intimiteit erbij op regelmatige basis reageer massaal ,wat niveau heb ik graag zodat een leuke babbel er ook bij kan... FAKERS ? GEHUWDE EN BI's gelieve niet te reageren want die haken toch terug af , jammer maar begrijpelijk. Eigen leeftijd ..Dad/Son welkom in ieder geval Dit is een eerlijke aankondiging niet voor allesdaters. Tot horens? Grts.  
aaron 44 jaar Antwerpen - Zoersel
bi ruk
Ben er nog niet uit of ik he, ho of bi ben. Ik zie in ieder geval nog graag plaatjes van blote (bekende) vrouwen. Iemand die met mij hierop wil rukken, zou leuk zijn om te vinden. Leeftijd of uiterlijk spelen voor mij geen rol (shemale of transgender welkom). Ik heb zeer beperkte ervaring met m. Wel wat (vooral telsex en paar dates over de jaren), maar niet veel dus :-) Oh ja, ook belangrijk: ik kan niet ontvangen. Dus graag enkel contact indien je (outdoor) plaats kent waar daten kan (en niet te ver van zoersel aub). En mss als laatste, in een 'gay' bui noem ik je graag 'schat' of 'lieverd'. Weet niet waarom ik dat doe, maar ben dus ook zeker geen stoere macho hetero die enkel experimenteert loool.  

bi ruk
Pijpsletje 39 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Pijpsletje (39) voor +50. Kan ontvangen/verplaatsen. Regio W-Vl, Westkust, Oostende, Veurne enz
Geen blabla en niet fake. Dit is een echte pijpslet die op de knieeën gaat waar je het wil en doet wat je wil. Pijpen, mooi zonder handen, deepthroat, keelneuken, rimmen, alles is mogelijk. Je kan de slet neuken (als je dat wil, moet niet) met condoom. Jij kan klaarkomen in de mond of diep in de keel, en het sletje zal alles proper inslikken, daarna gaat het sletje weg. Sletke is proper gewassen en getest (negatief). Geen blabla. Niet fake.  
Kinderen 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinderen
Het is weer zondag en de kleine kinderen vervelen zich ze moeten weer Uw stars en foto's hebben anders willen ze geen afspraak. Zeg mij nu eens eerlijk wat is daar nu plezier aan om met de mensen uun gevoelens te spelen en om af te spreken en dan komen ze niet opdagen. Wat is daar nu zo leuk aan. Laat mensen die hier iets zoeken met rust en kijk seks op pornosites er zijn er genoeg trek u daar dan op af . Maar ga hier weg fakers  
Hello 33 jaar West-Vlaanderen - Tielt
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Levensgenieter 32 jaar Antwerpen - Lier
Iemand die ontvangt voor geil ontspannende namiddag/avond?
Hoi mannen,welke toffe man kan een massage met happy end wel appreciëren? Ik ben prille dertiger die ervan houd om zowel mannen als vrouwen te verwennen door strelingen,teasen,massage,... Leeftijd is niet echt belangrijk,wel een normale lichaamsbouw en open minted! Ik verplaats tot max 50 km's. Heb je vragen of voorstellen...shoot... Wel steeds STATS en REGIO vermelden aub... wie weet tot straks! Grts  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile Bottomgast ontvangt deze namiddag en vanavond
Graag ontvang ik deze namiddag en vanavond gasten die zin hebben om elkaar op te geilen, pijpen en daar ik een Bottomgast ben wordt mijn kontje graag gevingerd en op zen doggy's geneukt. Zelf ben ik een singel Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje dat veel aankan. Zin, laat van jou horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile Bottomgast ontvangt deze namiddag en vanavond
steven 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek lekkere lul
hey ik hetro 48J met bi kantje en lekker pijpmondje zoek man of twee goede kameraden die ik is mag klaarpijpen nie meer nie minder blijf zelf passief en neem er mijn tijd voor nu is 03.20 en ontvang enkel op den dam 2060 antwerpen noord verplaats niet geen fakers a.u.b. heb je zin om in m'n mondje te spuiten.ik antwoord steeds terug.hygienisch en diskreet  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10