Zoeken naar onderweg naar

Uw zoekactie voor onderweg naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen
Weeral op zoek naar iemand die een lekkere lange trage pijpbeurt wil... auto, boven in de bib in Leuven of in het stadspark... ik neem echt mn tijd, klaarkomen mag in mn gezicht of mondje...  
Spelen 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wandelen of wie ontvangt
Ik ga wandelen zonder slip in een shortje wil trekt mijn shortje naar beneden en betast me of wie kan er ontvangen en als ik binnen kom trek je men shortje naar beneden en neemt mijn lul in je mond geen fake. Wie kan nu ? Ben verzorgd en hygiënisch  

Wandelen of wie ontvangt
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Ben 34 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Discreet bi bott kan ontvangen
Heyhey! Ik ben een 34 jarige discrete en beginnen de bi bott (1m88,80kg). Bij deze ben ik op zoek naar een eveneens zeer discrete bi (top) die mij verder wil inwijden ( rollen, neuken). Ik kan deze week, overdag vrij vlot ontvangen... Graag reactie met stats, wat je graag doet, kicks en pic :-). Grtz, Ben  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Hans 34 jaar Antwerpen - Beerse
Lekker gek doen
Ik ben opzoek naar iemand waar ik straks langs mag komen om een geil avondje samen te hebben … bij de juiste klik voor heel veel in Ik ben 34 normaal gebouwd stijf 18cm en bi Heb jij deze middag of avond tijd stuur snel een berichtje  
Lekker 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Wil leeg gezogen worden...nu
Nu 02u10, wie kan er nu nog naar Vosselaar komen om mij leeg te zuigen. Ik heb nog wel even tijd Ik wil je eventueel ook wel neuken.  
Bart 35 jaar Limburg - HASSELT
Voor nu
Voor nu! Ben momenteel (22u45) ter hoogte van Herentals en rij naar Tongeren. Ik wil graag onderweg stoppen voor wat fun. Sta voor zeer veel open. Liefst kom ik binnen, doe direct al mijn kleren uit en dan ben ik van jou. Reageer met stats en scenario. Jonger dan 50 aub.  
Karel 33 jaar West-Vlaanderen - Menen
Thermen R
Morgen ga ik heel de dag naar de thermen R in Roeselare. Wie kom ik daar tegen? Ik zou graag eens gepijpt worden door een man.  
Ftm 44 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie zin om te komen neuken
Trans van vrouw naar man,volledig geopereerd. Opzoek naar oudere behaarde top met lekkere stevige pik voor mond en/of kont Bij intresse stuur foto mee.  

Wie zin om te komen neuken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10