Zoeken naar open

Uw zoekactie voor open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Max 28 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Eerste ervaring
Ik ben op zoek naar iemand die mij een eerste ervaring kan bieden. Ik sta voor veel open. Tot straks?  
Ivan 30 jaar Limburg - Genk
Welke jonge gast wil eens Daten.
Zelf ben ik hetero met eens zin om af te spreken met Jonge gast. Wil dit eens ervaren en ik ben open minded. Genieten is dan ook wederzijds. Zijn hier jonge gasten Max 35 die interesse hebben?  
Stefaan 43 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Opendeur
Hey hey wegens groot succes van vorige maand ga ik het nog eens doen. Aanstaande dinsdag 28 mei tussen 11 en 15u zal ik in carotel te Lubbeek opendeur houden. Dat wil zeggen dat iedereen dat wil mij mag komen neuken. Dus de mogelijkheid is er dat er een wachttijd is. Ik zal die hele periode klaar zitten voor jullie. Bij interesse stuur me een mailtje. Met centimeters. Verdere info krijg je al ik herplaatste ben. Ik kan nu nog niet weten welke kamer ik ga hebben.  
Alissa 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
30 jarige trans meid voor dominante meester
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)     

30 jarige trans meid voor dominante meester
Bosjesman 33 jaar Antwerpen - Brasschaat
Slanke bottom gezocht deze vrijdag
Wie wil er deze vrijdagmiddag zich openstellen als bottom? Regio park van Brasschaat, rond de middag. Indien interesse, stuur even een berichtje. Berichten zonder foto krijgen geen antwoord. Zelf top, normale/sportieve bouw, 32j, blank  
Bart 68 jaar Limburg - Diepenbeek
zoek openm dominant bi senior
Zeer verzorgde klasse man. Zeer onderdanig tot perv.echter geen harde pijntoestanden, bloed of poep en zelf neuken doe ik niet. Voor de rest mag als alles. Stats: 178-72-15x5 - int. geschoren - N.roker. Zoekt een dominante bi senior, zeer verzorgd en het liefst zeer open minded. Ik Kan niet ontvangen. Hopelijk worden we echt maatjes.Eerlijkheid en vertrouwen zijn troef. Graag foto toevoegen.  
Op zoek naar 50+ 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op zoek naar dominante 50+
Ben al lang op zoek naar dominante 50+. Die me gebruiken voor hun stoute plannen. Ik kan niet altijd ontvangen. Ik sta voor veel open. Als je wil trek ik de lingerie van mijn vrouw aan…plas en spuiten waar je wil…  
Matthias 29 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slanke student zoekt doktersonderzoek.
Hallo, Graag zou ik mijn lichaam, penis en anus, laten onderwerpen aan een langdurig onderzoek. Ik sta ook open voor zelf te neuken na verloop van tijd, maar ik wil niet geneukt worden. semi-echte dokterspraktijk krijgt voorrang! Stuur me een bericht waarin je duidelijk laat blijken wat jij voor mij kan betekenen!  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje ?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje ?
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero die op zoek is...?
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Ben je behaarde sportieve hetero die op zoek is...?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10