Zoeken naar pijpen door

Uw zoekactie voor pijpen door leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 43 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Pijpen en rimmen
Hoi ik ben 48jaar bi 1.74 en 68kg pik van 16cm sportief lichaam zoek voor vandaag een dai alles kan en niets moet, sta super geil  

Pijpen en rimmen
Julie 38 jaar Limburg - Maaseik
Cd/travje zoekt man
Hoi, Ik ben Julie een CD/Travje. Mijn stats zijn 191 87 17. Ik ben op zoek naar een man die mij kan ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen om samen lekkere seks te hebben. Ik zoek een daddy die me zo op regelmatige basis kan ontvangen. Ikzelf gedraag me vrouwelijk en wil dan ook zo behandeld worden. Mijn pik is bijzaak tenzij ik deze zelf aanbied. Ik ben vooral een gever die jouw pik zal plezieren. Pijpen doe ik heel graag, lekker lang en diep. Verder hou ik van kussen, tongen, je rukken, me laten rimmen, 69,.... Als je lekker hard bent dan bied ik je mijn gaatje aan, het liefst zit ik cowgirl maar alle andere standjes mogen zeker ook. Wanneer je spuit bepaal jij zelf waar je klaarkomt, al neukend, over men kontje, over gezicht, in men mondje... Ik slik je zaad door. Poppers zijn altijd geil. Woon jij in mijn regio? Ben je discreet en kan je ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen? Kan je je vinden in wat ik zoek? Stuur me dan een berichtje.  

Cd/travje zoekt man
gisteren
marc 73 jaar West-Vlaanderen - Torhout
OUDE VERWENNER KOMT AAN HUIS !
Ben 74 en wil graag (eenzame of oude) man met flinke lul en dikke gevulde ballen komen verwennen met likken pijpen en slikken! Ben mollige knuffelbeer en verwen heel graag ! Wie wil nog eens goed spuiten en kan mij heel discreet ontvangen op een dinsdag of vrijdag telkens in de vroege voormiddag !!! Regio Torhout + 25 km.  
gisteren
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Welke blackboy in regio Aalst Ninove Denderleeuw mag ik goed pijpen.
Welke blackboy in regio Aalst Ninove Denderleeuw mag ik goed pijpen. Klaarkomen in mond kan en mag ik slik. Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor blackboys aub  
Spellekes 48 jaar Limburg - HASSELT
wie ontvangt morgen
mijn ideaal scenario is een getrouwde man die morgen tijd heeft om me te ontvangen om samen te spelen. Wat kan? Kussen, strelen, pijpen, klaarkomen in de mond, cum kiss Wat is belangrijk: hygiene en discretie Extras: als we elkaar fotos van ons madammen kunnen tonen en haar lingerie aandoen zou ook wel tof zijn.  
geil 56 jaar Limburg - Heers
vanavond of morgen
Hoi, wie komt vanavond nog langs om zich te laten pijpen? Proper gewassen en geschoren en +16cm. Reageer met stats of foto gerief.  
bottom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Ik wil stevig genomen worden wie wil
Niemand die kan ontvangen en mijn kont stevig wil nemen? Heb weinig grenzen slik ook wanneer het klikt. Zoek iemand die graag een lekkere kont neukt en meer. Een man die mij wil opleiden als prive slet is mogelijk. Hou van pijpen, speeltjes en naakt zijn. Ook mijn kont vingeren en rimmen. Dit is een oprecht zoekertje! Wie wil dit ook? Kan verplaatsen!  
pilio 26 jaar Antwerpen - Mechelen
suck n go
welke slanke jonge gast (liefst straight) wilt gezogen worden? Quicky, ik kom je pijpen, zuig je leeg en vertrek weer, jij passief. 27 186 90 . reageer met stats en dickpick  
peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
pijpen en neuken
Wie ontvangt mij nog voor vanavond voor een snelle pijp en neukbeurt?! :) Ik kom langs en neuk je stevig in je mondje en kontje (safe)! Waar ik klaarkom mag jij kiezen. Ik moet me afreageren dus aarzel niet! Ik ben 41 jaar, sportief, 17cm, 80kg. Ik kan zelf eventueel ook wel iets doen, te bekijken :) Graag snel reageren!  

pijpen en neuken
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10