Zoeken naar samen 39

Uw zoekactie voor samen 39 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daddy 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zkt jong
Ik ben een zeer sportieve daddy van 39 (Leuven), hetero look en hetero in dagelijks leven, zin in jongen tot 30 om discreet van te genieten. Jij bent onderdanig en doet graag wat er van je gevraagd wordt. Verlegen is een pluspunt, ik zeg wel wat ik van je verwacht en bouw alles rustig op. Alles gebeurt safe en discreet. Knap kontje krijgt voorrang ;-).  
Foster 24 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dickpics
Dag heren 24j. Die dat willen mogen me een foto van hun of andere hun lul doorsturen. Pijpens, rukkend, klaarkomend, slap, stijf, maakt niet uit. Snapchat: mauricedetolk64 Die met wie ik langer en meer kan sturen via snapchat hebben veel grotere kans om af te spreken dan die met 1 mailtje. Je moet niet per se "hey, hoe gaat het" en alles sturen. Enkel foto's en filmpjes vanaf het begin heb ik veel liever, dan moet ik niet wachten. Op snapchat stuur ik er ook terug.  

Dickpics
Dave 61 jaar Limburg - Tongeren
Sex plezier gezocht
Hoi, ben 1.82m, 72kg, intiem kort geschoren, 18x5 plezier en zoek iemand die samen volgende wilt doen: strelen, voelen, likken, tongen, trekken, zuigen en evt slikken. Liefst geen vluggertje !!! Reageren met stats en evt een foto, alsook wat je in gedachte hebt om te doen. IK KAN S'AVONDS LAAT ONTVANGEN IN TONGEREN kan niet op verplaatsing komen xx Dave  
Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Potente top gezocht
Bij wie in het Gentse kom ik eens langs om m'n mondje te laten vullen? Ben heel gewillig en klaar om te dienen, enkel regio Gent slanke discrete veertiger hier.  
Geil 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Massage en meer
Wie heeft er zin om me te ontvangen en een geile massage te geven en MSS meer ik ben 39 jaar regio Affligem aalst  
Thomas 38 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Fotoruil
Wie zin om dickpics en/of foto's van zijn sletje te sturen of ruilen? Stuur zeker ook stats mee. Liefst <50jr.  
cap d'agde 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
cap d'agde
hallo wie gaat er naar toe of weet je iemand die er gaat of is ,ik ga eind deze week ,even mailen ,ook hier date graag  

cap d'agde
Bi Fuel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoekt date met sportieve man
Ik zoek date met een sportieve man. Ik ben 182-76-39-19cm bi mannelijk discreet. Je kan ontvangen of samen kamer huren in Diest. Groetjes  

Bi man zoekt date met sportieve man
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Graag ontvang ik deze namiddag gasten die zin hebben in een potje mannensex elkaar opgeilen tongen pijpen, mijn kontje wordt graag gevingerd en op zen doggy's genomen. Zelf ben ik een Bottomgast van 45 verzorgd met een goed pijpmondje en een geil kontje. Zin, stuur je stats door dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10