Zoeken naar samen spuiten

Uw zoekactie voor samen spuiten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Heels lover or.. 33 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzot op heels lingerie en....
Hi ik ben bi top van 33j opzoek naar man die zoals mij verzot is op heels en lingerie en die een mooie collectie heeft... Waar we dan samen mee spelen rukken en spuiten elkaar handje helpen en of meer... Veel kan met de juiste klik ... Ik kan enkel verplaatsen of op kamer .. tot snel  

Verzot op heels lingerie en....
bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arab top, goed voorzien met hoog libido en veel zaad, zoekt regelmatig blank sletje om zijn paal in te stoppen en zijn zaad diep te spuiten. Meermaals spuiten heeft voorkeur en ook meerdere mogelijk.  
Pijpsletje 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb zoeken 2de top
Hallo, ik ben een geil gewillig pijpsletje en ik spreek nu de vrijdagavond af met mijn fwb. Ik zou hier graag een 2de top bij willen hebben om 2 harde lullen te pijpen en die me (safe) willen neuken. En die me op het einde mijn mond willen volspuiten met hun zaad. Leeftijd maakt ons niet zoveel uit. Wel hygiëne, discretie en clean zijn verwacht en gegeven. Oh, Een geile grote lul en veel lekker zaad kunnen spuiten hebben voorkeur. Spreken af in centrum Antwerpen, dicht bij centraal station.  
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen en slikken
Iemand zin om op een spannend plekje eens lekker traag gepijpt te worden... neem echt mn tijd, pijp graag lang en traag....spuiten mag int mondje... boven in de bib in Leuven is veilig plekje...  
zuigerke 52 jaar Antwerpen - Mol
vrijdagvoormiddag spuitpik gezocht
Welke man wil gepijpt worden en kan me vrijdag voormiddag ontvangen in Retie mol of dessel om mijn zaadgeile bek vol te spuiten met zijn lekkere sperma????  
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
zaadslet
s er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad, mag ook met meerderen zijn. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. tot 22.00. Wie maakt van mij een zaadslet? Kan ook ergens in openlucht.  
bi boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie spuit zijn CUM over mij ?
Wie spuit zijn CUM heerlijk over mij? Na elkaar lekker gepijpt te hebben en met elkaars dick gespeeld te hebben wil ik al jouw warme CUM over mij voelen lopen. Na het rimmen jouw CUM over mijn kontje/sterretje spuiten vind ik super! Graag iemand die veel spuit of meerdere keren na elkaar kan spuiten. Je moet wel intiem geschoren zijn, niet roker, discretie en hygiëne. Wie doet een geil voorstel, je moet wel kunnen ontvangen. Reactie met foto van dick die gespoten heeft is + Bij reactie kijk ook even in spam antwoord komt soms daarin terecht. Ben maandag nm onverwacht vrij en ok mijn ballen zitten overvol!  

Wie spuit zijn CUM over mij ?
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vast sexcontact
Op zoek naar iemand die ik regelmatig lang traag mag pijpen. Ik neem echt mn tijd, klaarkomen mag je in mn mondje of gezicht. Bij goed contact mag je me ook neuken en ook daar in spuiten...  
Jordy 47 jaar Limburg - Bilzen
Pijpen en spuiten
Wie laat er aan zijn eikel en ballen likken. Dan steek je hem in mijn mondje en ik pijp je lekker klaar. Ik verwacht je zaad in mijn gezicht of mondje  
Bi 100% 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik 100% bi top op zoek naar man niet fake is die ook zeer proper is
Bi top slank blond 50j 1m60 pik 16.4 zeer hyg niet Roker Ik ontvang bij mij thuis ,Rukken pijpen ballen zuigen zaad op spuiten meer kan ook.  

Ik 100% bi top  op  zoek  naar  man  niet fake is   die ook zeer proper  is
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10