Zoeken naar stuur mij

Uw zoekactie voor stuur mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sam 53 jaar Antwerpen - Brecht
Bottom zoekt
Op maandagvoormiddag 3/6 ga ik als het weer het toelaat een wandeling maken aan de putten van Ekeren met men plugje in mijn slank kontje.Op zoek naar een leuke erectie. Stuur me maar wat info over jezelf en dan hou ik je op de hoogte waar en wanneer juist.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 33y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
Leuke tijd vandaag of....
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

Leuke tijd vandaag of....
Justme1991 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vaste play partner
Goedemorgen Ik ben een 32 jarige BI Top Kerel & ik ben op zoek naar een vaste buddy om op regelmatige basis softdates te beleven. Mijn voorkeur gaat uit naar mollig/volslank & klein geschapen. Stuur me een mailtje bij interesse & we zien wel of het klikt.  

Vaste play partner
Jens 37 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Mag ik je grote lul zien?
Stuur me een foto van je grote lul en dan kunnen we verder praten op whatsapp. Als je morgen in de buurt bent kan pijpen misschien ook?  

Mag ik je grote lul zien?
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/184/75 niet behaard. Ik hou van hygiëne en discretie. Ik zoek SLANKE kerel 20-35 die houdt van soft. Regelmatig kan bij klik. Wie wil graag van elkaar genieten? Stuur mailtje met jouw gegevens en ook wat je graag wil doen. Ik kan verplaatsen en ontvangen  
Bart 35 jaar Limburg - Lanaken
Wie mag ik verwennen?
Wie mag ik komen verwennen omgeving lanaken? Ik sta voor heel veel open, liefst ben jij tikje dominant. Ik ben 100%bi versa. 1m78 70kg normaal gebouwd. Jij kan ontvangen. Stuur me wat je wil dat ik doe en je stats.  
Sloeberke 25 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zin nu direct
Hey heb zin in lekkere neukbeurt , stuur je stats en foto en miss zien we elkaar snel  

Zin nu direct
Kris 45 jaar Antwerpen - Kalmthout
Omgeving Kalmthout - essen rond 20u
Welke kerel stapt achteraan in bij mijn auto, Laat zijn broekje zakken, doet zijn benen wat uit elkaar en geeft mij ruimte om met een ballen te spelen en zijn speelgoed leeg te zuigen tot je komt in mijn mondje… , broekje omhoog, uitstappen en klaar. Hygiënen geboden en vereist, net zoals discretie ! Liefst onbesneden en jong … Stuur me je stats en we zien elkaar ergens …  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10