Zoeken naar thuis pijpen

Uw zoekactie voor thuis pijpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biman 47 jaar Antwerpen - Herentals
Pijp of rimbeurt
Waar in Herentals mag ik sebiet even binnenwippen om mij te laten pijpen en rimmen?  
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Bi man 58 jaar 182/84 kg versa 19/5/182 ik ben discreet hygienisch en geschoren. kan niet ontvangen maar lekker elkaar verwennen veel doe ik graag en sta voor veel open ik hou ervan om een ​​goede pik te zuigen en ik slik als clean.  

Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Frank 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wij (vrienden)60ers ontvangen maandag 14 uur en zoeken top/versa
Tongen strelen rukken pijpen en meer.... Discretie respect en hygiëne Voor 40plus  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
geile bi-manslet 52 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
geile slet wil gebruikt worden, wie ?
Geile dag allemaal, ik 181, 84, 49, gbbs, bot, sletje, heb deze fantasie; jij komt langs en hebt je lintmeter, rolmeter, werk box,...en komt langs de achterdeur,,..ik laat je binnen en leid je rond, je bekijkt, meet, ..en opeens haal jij je lul uit je broek en zegt "pijpen slet",...ik zet mij op mijn knieen en begin je lul goed hard te pijpen,..je duwt mijn benen uit elkaar en stoot je lul in mijn gaatje,...in alle standjes die jij wilt, geen medelijden,... je noemt mij vuile hoer, teef, slet,...en je behandelt mij ook zo.. .... Geile, dominante mannen, Bl,..voor mannen met een geile, kinky fantasie,...  
Biman 64 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Deze namiddag
Ben op zoek naar geile date, soft of meer. Hou van pijpen, mag tot einde, je mag passief of actief zijn . Kan enkel verplaatsen in de buurt. Liefst rond mijn leeftijd, hoeft niet een lange date te zijn.  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en sint-amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
Jan 34 jaar Limburg - Heppen
Hetero met speciale wens
Hey, ik ben een ietwat verlegen intelligente gast, 33j, 1m83, 96kg en 16cm met een fantasie waar ik een man of vrouw voor zoek. Ik hou er van om zo heel af en toe is een sexy wit jurkje aan te trekken met jarretellen, stockings en een string en zoek iemand die me in sexy outfit stevig wil neuken in allerlei posities. Ik zoek verder geen contact (kussen, strelen masseren,pijpen,...), afspreken in rendez-vous heppen, outfitje/condoom aan en neuken.  
Wxx 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pijpen
Ik heb zin in een stevige grote pik die mijn mond goed vult. Liefst met een grote dikke eikel die ik lekker lang mag proeven. Zaad of plas mag in mijn mond.  
Thomas 40 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Lingerie lingerie
Wie is er nog gek op lingerie? Wat zou ik graag doen; lingerie passen, lingerie van je vrouw bekijken, mij laten pijpen als ik lingerie draag, je mag ook lingerie dragen van mijn vrouw, samen rukken.. Veel kan! Ik kan helaas niet ontvangen. Wie ben ik? Een vriendelijke, goeduitziende man van 38j  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10