Zoeken naar uit de reacties

Uw zoekactie voor uit de reacties leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
12 dagen
xavietje 44 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
bottomslet zoekt zaad
wie mag ik pijpen en neukt me in meerdere posities? ik kan ontvangen tem 13:30u. reacties met foto krijgen voorkeur  
13 dagen
Nathan 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Neukmaatje gezocht
Ik ben getrouwd, hetero, en heb nu reeds enkele maanden een geheime relatie met mijn vrouw haar dildo. Graag wil ik die eens vervangen door een échte lul. Graag maak ik kennis met een getrouwde (of in een langdurig vaste relatie) man, om dat te verwezenlijken. Op zoek naar vast contact dus, waarmee het liefst ook nog eens klikt. Ik ben sportief, groot, en aantrekkelijk. Drink graag een biertje, rook graag een jointje. Niet op zoek naar gekus, geknuffel oid. Just stone cold sodomy ;) Alles safe, uiteraard. Ik ben benieuwd naar de reacties!  
13 dagen
Pijp_slet 35 jaar Limburg - Bilzen
Onderdanig pijpsletje verwent je pik
Wie wilt een lekkere pijpbeurt door een onderdanige pijpsletje?? Ik wil je graag pijpen tot je alles in mijn mondje spuit, ik slik alles braafjes door eens je klaarbent vertrek ik terug. Voor derest blijf je passief.Liefst doe ik dit anoniem bij een goede klik kan ik je vaste pijpsletje zijn. Kan enkel verplaatsen in de regio. Liefst reacties met foto van je mooie speelgoed zodat ik weet wat mij te wachten staat  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen
ik pijp zacht 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70
Ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub relax sex spuiten in mijn mond of kontje nu vanavond 175 57j  

mannen vanaf 40 j tot 70
Facefuck 33 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoek dominante man voor facefuck
Hallo, ik ben een getrouwde gast van 33 en zoek hier een dominante man, liefst ook getrouwd en dus SAFE, die me eens oraal wil gebruiken zolang die wil en dus tot die spuit over men maskertje of op men gezicht. Date liefst ergens outdoor op een veilige plek of in een garagebox ofzo. Alleen eerlijke reacties.  

Zoek dominante man voor facefuck
14 dagen
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
14 dagen
chubbylover 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Volslanke mannen gezocht
Ben op zoek naar volslanke mannen, die ik mag verwennen. Ik sta open voor alles, hou van rimmen, neuken, geneukt worden, fisten, likken, tongzoenen. Alle leeftijden welkom, behaard of onbehaard, roker of niet-roker allemaal goed. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Ben zelf 41 jaar, 185 cm, 79 kg, 17 cm. Reacties met foto krijgen steeds antwoord. Tot snel !  
Brahi 29 jaar Antwerpen - Willebroek
Bottom zoekt top voor vandaagxx
He ben zelf bi curious bottom en sta open voor alles bij juiste klik, wie heeft er zin om mij vol te spuiten vandaag, samen porno kijken en je zegt maar wat nog 28/ 17 en 1m90 en ik reageer enkel op reacties met dickpick en zeg maar war je wilt doen  

Bottom zoekt top voor vandaagxx
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10