Zoeken naar veel behaard

Uw zoekactie voor veel behaard leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn.  
Zoekende 64 jaar Antwerpen - Brecht
Gezocht zo klein mogelijk liefst behaard.
Bestaat dat?wil graag oefenen met pijpen. Rond mijn leeftijd of ouder. Graag vaste maat.  
Tim 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek top
Ik zoek top voor deze avond of vrijdag namiddag elkaar verwennen geven en nemen ik hou van behaard en niet te slank ik kan ontvangen  

Zoek top
Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Melk me
Ik op handen en knieen je handen die men lul en gaatje streelt je betast mennprostaat melkt me m Lekker ik voel je penis langs men kontgaatje ,als je me heet genoeg krijgt mag je me nemen ik 188 88 17cm behaard intiem geschoren.kan niet onvangen niet roker als u wil kan ik panty of nylons aandoen reacties met foto krijgen voorrang .  
Bi55 54 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie lees goed voor je reageert
Hallo ik ben een zacht aardig type die van soft hou.ben 1.80/75 15/4 intiem kaal geen baard en snor ben eerder top ingesteld indien je dit wenst ik hou van een babbel strelen en tasten pijpen rukken en samen experimenteren met ons lichaam wat we graag hebben geen extreme omstandigheden ik ben wel een roker maar kan mij aanpassen wat zoek ik een singel of ge-out persoon bi of gay die ook idem het zelfde wil die ook geen baard of snor geen en niet behaard die bttm ingesteld is of versa die normaal geschapen is zoek geen grote dikke penis normaal of klein mag ook geen drugs toestanden leeftijd is te zien maar ook niet te jong uiterlijk is niet van belang innerlijke wel spreekt dit jouw aan mail me als je ge-out bent of singel reageren met foto penis mijne staat hier ook online leeftijd van waar je bent waar je van hou en je moet zeker kunnen ontvangen ik kan niet ontvangen voor date PS.elkaars privacy respecteren is de boodschap bij klik Whatsapp  

Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie lees goed voor je reageert
10 dagen
dirk 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rolplay
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
10 dagen
bi man 63 63 jaar Vlaams-Brabant - Diest
bi actieve zuigslet
ik ben een bi man 63 180 92kg 17x5 niet roker geen baard snor intiem geschoren ,verder behaard lichaam en meer bottom dan top. wil via deze een vaste vriend ontomoeten die ik dan mag verwennen ,jij hoeft niet actief te zijn,het mag maar moet niet. hou van zaadouche te krijgen facial indien klik slikken.welke verzorgde gezonde man goed voorzien mag ik verwennen.  
10 dagen
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy voor jonger
Ik zoek 20-35, slank en in voor soft. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik ben 61/184/75, niet behaard. Ik kan discreet ontvangen en ook verplaatsen. Regelmatig kan bij klik. Wie wil graag gezellig van elkaar genieten?  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero die op zoek is...?
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Ben je behaarde sportieve hetero die op zoek is...?
10 dagen
Fernand 58 jaar Zeeland - Hulst
pijpen en meer
Wie komt er langs voor een pijpbeurt tot je in mijn mond klaarkomt? Meer kan ook. Discretie en hygiene gevraagd en geboden. Ik ben 185 cm, 78kg, 16x5, weinig behaard en veel goesting. Een foto krijg je bij de eerste reactie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10