Zoeken naar vrouw*

Uw zoekactie voor vrouw* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
vrijdagmiddag ontvang ik........slank en geschoren zonder borsthaar
in samenspraak met mijn vrouw...dus die is op de hoogte ....ik ben een biman van 63 en ontvang je deze vrijdagmiddag te turnhout,ben je kaal geschoren en slank en hou je van softsex tongen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  

vrijdagmiddag ontvang ik........slank en geschoren zonder borsthaar
Stef 52 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
Trans/Ladyboy/Vrouwelijke Bottom
Ik zoek voor deze avond een date met een trans, ladyboy of een vrouwelijke bottom voor een pijp date en bij een goede klik mag ook iets meer zijn. Ik kan ontvangen en mij verplaatsen. Graag iemand met ervaring en die weet wat hij wilt. Enkel serieuze reacties aub...  

Trans/Ladyboy/Vrouwelijke Bottom
10 dagen
Neukteef/prosti 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/prostituee ontvangt dominante tops
Ok ben een jonguitziende zestigeren afferi gt als neukteef=prostituee. I'm dit door mijn helaas overleden pooier. Ik zoek dus mannen die ik thuis ontvang want ik woon alleen om mij als neukteef/prostituee te komen grondig en diep te neuken tongzoenen, pijpen. Ik heb kleine tieten en een. Ietwat vrouwelijk lichaam. Dit alkes is volledig gratis ook een kandidaat pooier voor mij kan mij tot ijn hoer maken.  
horny trav 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Sta open voor veel
Ik kleed me graag als elegante vrouw. En wil ook genomen worden als een vrouw en wil pijpen tot je klaarkomt in me mond. Of je mag op mijn lichaam spuiten.  

Sta open voor veel
Yannick 30 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Op zoek naar verzorgde versa/top
Hey, ik zie mezelf als een versa/bottom (denk ik) en ik ben op zoek naar een verzorgde heer, ouder dan mezelf, die meer versa/top is. Op vlak van seks heb ik vooral ervaring met vrouwen i.p.v. mannen, maar na jarenlang nieuwsgierig te zijn, wil ik mijn horizon eens verruimen. Ik sta voor veel open, op de klassieke extremen zoals pijn, bloed, feces en urine na. Zelf heb ik al wat ervaring met speeltjes en ik beschik over condooms en glijmiddel. Jij bent bij voorkeur iemand die kan ontvangen (ik kan verplaatsen), die intiem getrimd of geschoren is. Hygiëne en discretie worden geboden en gevraagd. Zelf ben ik slank gebouwd, intieme getrimd en normaal geschapen. Ik zal ook zorgen dat ik gespoeld ben, mocht er interesse zijn om anale seks te proberen. Laat gerust weten hoe jij een eventuele ontmoeting zou zien. In bijlage alvast een voorsmaakje, laat jij ook al iets zien?  

Op zoek naar verzorgde versa/top
CumOnHeels 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Anoniem spuiten op hoge hakken/laarzen
Waar mag ik *anoniem*, zonder contact, komen spuiten op de hakjes en/of laarzen van je vrouw? Eventueel lingerie mag ook.Ik kom langs, geil, ruk, en spuit erop en ga weer weg. Of wie ruilt discreet een paar heels/laarzen van onze vrouwen op een openbare plek (Drop-off)? Reactie met foto van de collectie is een plus  

Anoniem spuiten op hoge hakken/laarzen
11 dagen
Kinky 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
11 dagen
johan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
mollige bottom ontvangt/verplaatst vrijdag overdag
Ik ben 1m88, mollig gebouwd, baard, snor, kaal, klein geschapen. 100% bottom onderdanig ingesteld, jouw plezier komt voorop. Ik kan vrijdag overdag ontvangen in Sint-Niklaas, of verplaatsen in de regio. Ik hou van pijpen, deepthroat, facefuck, geneukt worden, slikken. Spuiten doe je waar je wil. Ik heb poppers, toys, wat vrouwelijke kledij indien gewenst. Ik kan ook een gloryhole opzetten (niet op verplaatsing) om te pijpen, of ik lig op mijn rug op een tafel, een gloryhole met een grotere opening zodat je enkel mijn kontje kan zien/gebruiken. Of ik leg me op bed, bind mijn benen omhoog zodat mijn kontje gebruiksklaar is. Voorstellen welkom, graag reactie met wat info over jezelf en wat je graag wil doen, foto mag steeds.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10