Zoeken naar wat zou jij

Uw zoekactie voor wat zou jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeffrey 36 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Iemand zin?
Hoi, Ik zou graag nog eens een geile date vinden. Veel kan, van enkel pijpen tot ... respect en hygiëne zijn belangrijk. Graag reactie met je stats en wensen. Reactie met dickpic = reactie terug  

Iemand zin?
Heet Cd tje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Pik zuigen
Hallo, ik ben cd Laura. Ik ga straks naar de bakker in Merkem en heb zo n zin om een pik af te zuigen. Dit zou kunnen doorgaan aa de kerk in Merkem. Ik zal gekleed zijn in een trainingsbroek en t shirt met daaronder een damesstring en bruine nylon kniekousjes. Schoentjes gaan tijdens de pijpbeurt af zodat je kan geilen op mijn nylonvoetjes. Met welke pik mag mijn mondje straks kennismaken??? Is voor nu, ben klaar om te vertrekken en te zuigen....  
Nico 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie kan ontvangen voor een pot koffie
Wie ontvang graag een onervaren man . Zou mijn eerste keer zijn . Wie ontvang mij om 9u In Beveren. We drinken eerst koffie en je mag mij ik verlegen man mij uitkleden jij mag naakt koffie schenken en mij lekker pijpen en verwennen . Stuur zeker voor 8.30 erna niet  
Marc 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Dokter bezoek
Hey heb al lang een fantasie Zou graag zoals tijdens de schooltijd een medischonderzoek ondergaan maar dan nog uitgebreider 🙈dokter komt op bezoek of ik ga op bezoek en ja alles mag onderzocht worden Wie durft en is geen fakedokter ?  
Zuiger 57 jaar Antwerpen - Geel
Vanavond
Vanavond, woensdag, in Geel. Wie zou ik daar kunnen/mogen leegzuigen tot je diep in mijn keel spuit ? Ik vijftiger verslaafd aan sperma. Kan niet ontvangen.  
Spellekes 48 jaar Limburg - HASSELT
wie ontvangt morgen
mijn ideaal scenario is een getrouwde man die morgen tijd heeft om me te ontvangen om samen te spelen. Wat kan? Kussen, strelen, pijpen, klaarkomen in de mond, cum kiss Wat is belangrijk: hygiene en discretie Extras: als we elkaar fotos van ons madammen kunnen tonen en haar lingerie aandoen zou ook wel tof zijn.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Massage 33 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Ontspannende massage
Hey Hey! Ik ben een 33-Jarige discrete man van 1m88 80kg. Ik zou graag een discrete man/jongen ontvangen op kamers in lubbeek. Dit voor een onstpannende massage met desgewenst een lekker hoogtepuntje ;-) Ik zal al op de kamer afwezig zijn, en kan je kamernummer iets voor de afspraak meegeven. Je komt discreet binnen (ik zal op badkamer zijn zodat ik je gezicht niet zie). Je kleed je uit en gaat op je buik op bed liggen. Daarna start ik met de massage. Hopelijk tot snel!  
Kerel 30 jaar Antwerpen - Mortsel
Zonnen in string
Hallo. Ik ben op zoek naar iemand die kan ontvangen. Waar ik kan komen zonnen met enkel een string aan. Ik zou graag door te zonnen zonnen zo een afdruk krijgen van mijn string op mijn kont. Meer kan ook ;)  
Op zoek 56 jaar Antwerpen - Edegem
Op zoek
Ik ben een verzorgde man die verzot is op stijve piemels . Ik zou dan ook graag iemand ontmoeten die ervan kan genieten wanneer je verwent wordt door een man. Strelen,tepelplay, likken, pijpen ,enz .. Ik kan niet ontvangen maar ik sta voor alles open.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10