Zoeken naar wie wil deze

Uw zoekactie voor wie wil deze leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Trekmij 53 jaar Antwerpen - Boechout
Snel rukdate
Welke jonge man melkt mij leeg? Goed geschapen slanke man wil leeg gemolken gezogen worden. Trek mij leeg in jou geblindeerde wagen of ontvang mij. Reactie met je stats.Enkel in boechout!  
Slaafje s 36 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Slaafje moet rukken samen
Ik slaafje van Aarschot moet bevel van meesteres samen met jonge gast rukken! Wie wil samen rukken en wie weet! Wel voor nu en voor 9u  

Slaafje moet rukken samen
Petra 45 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Ik wil pijpen en meer maar geen fakers!!
Ik ben een travje uit Lokeren en heb enorm zin om te pijpen en eventueel meer. Leeftijd speelt geen rol ik kan enkel ontvangen niet verplaatsen. Hoe sneller hoe liever grt petraxxx  

Ik wil pijpen en meer maar geen fakers!!
Cruiser 43 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Ik wil pijpen en zaad in mijn mond op een parking
pijper met veel ervaring. Zijn er kerels tot 55 die zich kunnen verplaatsen tot Everberg of zaventem? Vanaf middernacht. Ik deepthroat ook en slik alles door. Enkel serieuze reacties van hygienische mannen. En geen freaks aub.  

Ik wil pijpen en zaad in mijn mond op een parking
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Ik ben 29 jaar zoek oude man zijn lul masseren tot hij klaar komen ik wil niet gepijp woorden en ik kan noet ontvangen en verplaatsen allen gent  
Peter 53 jaar Limburg - Riemst
Vanavond nog
Wil vanavond nog een lekkere pi zuigen , klein of groot maakt niet uit , stuur met stats en we spreken af  
Anoniem 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukken spuiten, facefuck facesitting
Sta geil .ik mannen die op mijn gezicht willen spuiten of in mijn mond . Klein geschapen man die mij eens stevig wil mondneuken tot ik ga kwijlen . Iemand die met zijn kont op mijn gezicht komt zitten om diep te rimmen . Ook anonieme scenario's of outdoor in donker vind ik geil .een sexy tranny date is ook welkom of doe zelf een geil voorstel soft of kinky pervers.  
Freeuseme2103 34 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Pissen, douchen, blwjob,...
Hallo, Ik zoek voor zsm deze avond nog iemand die op me wil plassen en mss ook zelf wil ondergaan. Daarna lekkere blowjob, mss neuken (jij mij) en klaarkomen in m'n mondje. 😉 ben 34/182/74/16 en roker. Ik ontvang enkel. Ben roker. Tot straks? Graag reactie met stats.  
lovebi 52 jaar Limburg - As
Zoek voor nu lekkere zachte lik en zuigdate!!!
Hey! Ben voor nu op zoek naar een bi of gay man voor zachte sensuele streel, lik en zuigdate! Wil pijpen en gepijpt worden...laten we in mekaars mondje spuiten.... Ben 52j bi man uit de buurt van Genk. Stuur een foto mee van je harde pik aub! Tot dadelijk??  

Zoek voor nu lekkere zachte lik en zuigdate!!!
Kris 47 jaar Antwerpen - Kalmthout
Betrouwbare jonge kerel
Ben jij een betrouwbare, jonge, hygiënische top, voorzien van normaal formaat, die mij op een rustige wil ontmaagden? Iemand die respectvol te werk wil gaan en zijn tijd wil nemen. Laat me weten hoe jij het ziet en welke wederdienst je van mij verwacht. Ik bied je discretie, hygiënen, een slank, niet te veel behaard lichaam en een lekker kontje. Ik ben 47j, 1m76 en 78kg. Zie er sportief uit, maar ben het stiekem niet ;-). Ik kan overdag eventueel ontvangen, maar kom met plezier naar je toe ( essen, Kalmthout, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, … maar ook omgeving Zwijndrecht) Ik kijk uit naar je reactie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10