Zoeken naar will*

Uw zoekactie voor will* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Dinsdag ochtend bij u opa
Ik ben op zoek naar een toffe sexdate voor dinsdag ochtend rond 7u. U kunt ontvangen. U pijpt graag en rimt graag. U wilt eventueel geneukt worden. U bent hygiënisch en vooral U ben 55 of 60+. Dan zou ik graag een eerlijke reactie willen met foto. Ik zoek een vaste sexmaat voor wekelijks. Hopelijk vind ik iemand en deze keer zonder fakers... hopelijk tot snel.  
Nudist 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Naakte avond
Ik ontvang op vr 21/7 20u mannen voor een naakte avond. Als iedereen er is gaan de kleren uit en drinken we wat, praten wat. Een avond op café maar dan bloot en zonder gêne. Een stijve hoef je niet te verbergen en af en toe kijken we wel eens naar elkaar. Op het einde van de avond rukken we samen tot we klaarkomen. Mannen die meer willen of een snelle rukdate moeten niet reageren. Discretie staat voorop, ik verwacht van iedereen een facepic en stuur er een van mij terug. De anderen en jij dus ook krijgt op voorhand enkel mij te zien. Enkel tss 30j en 50j, slank of klein buikje. Ik ben 36j 1m90 80kg  

Naakte avond
Hello 33 jaar Limburg - Peer
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Jens 26 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Pijpen
Is er een jongen, slank gebouwd en knap die eens zou willen pijpen langs beide kanten? Ik u en jij mij? Liefst tot max 25 jaar. Laat maar weten. Ik heb er zin in. Ben zelf 27, goed geschapen en ook slank normaal gebouwd.  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Wie filmt mijn masturbatie
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, aftrek. En mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje?  

Wie filmt mijn masturbatie
Marco 39 jaar Antwerpen - Ekeren
Cum to me
Ik will eens een lul binnen voelen. Verzorgde 39j in hetero relatie. Je kan in mijn mond spuiten. Enkel verplaatsen, voor het weekend  
jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er vanavond xdate
Hallo ik ben een 45 jarige gast die kan ontvangen en verplaatsen en zou vanavond graag een xdate willen, wat wil jij doen en welke zijn jouw stats. Ik hou van pijpen en mss meer en jij?  
Seppe 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillig geil spuitmondje
Bi,nice looks en gbbs. Ontvang vandaag tussen 16-19 uur geile mannen die veel zaad in mijn mondje willen komen dumpen. Stuur eventjes een foto van je zaadpaal mee aub.  
Jens 24 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Vaste top gezocht
Hey Ik ben een jonge, kleine beginnende bisexueel (163cm/65kg), sportief gebouwd. Ik ben op zoek naar een vaste top om nu en dan van zijn noden te verlossen op alle mogelijke manieren. Ben 100% btm en zeer onderdanig. Niet snel afgeschrikt. Graag uit de regio. Laat me weten wat je graag zou willen dat ik doe. ENKEL reactie met foto (mag anoniem). Kus.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10