Zoeken naar zonder meer

Uw zoekactie voor zonder meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
donderdagnamiddag in Middelheimpark Antwerpen
Komende donderdagnamiddag 13 juni rond 15 u wandel ik rond in het Middelheimpark Antwerpen. Ik zou daar graag iets geils beleven... Wie houdt ook van outdoor op spannende plaats? Met meer mag ook; Wie durft en kan die namiddag?  
Bi onderdanig 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Welke man ontvangt
Ik zoek een man welke ik op regelmatige basis mag komen pijpen en slikken, mag dominant zijn , leeftijd en uiterlijk van geen belang. bij klik kan er ook meer.  
Yang 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Soft of meer
Hoi. Ik ben op zoek naar iets discreet en soft fun. Ik ben 172/63/35, en Aziaat. Ben niet vrij en discretie is een must. Meer kan ook maar niks moet. Liever iemand onder 45. Regio Dilbeek, Ruisbroek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw.  

Soft of meer
Dirty 40 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pijpdate of meer
Welke 60+, 70+ zou graag eens gepijpt en gelikt worden. Geen erectie meer is geen probleem.Of ander voorstel welkom. Kun je me 's avonds eens ontvangen laat me dan iets weten.  
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Jonge bischierige zoekt oudere top
Ik ben op zoek naar oudere/ervaren top(s) die me kunnen ontvangen :) wil graag iemand pijpen, en bij klik kunnen we misschien meer proberen :) stuur mailtje met locatie, stats, tot zo?  
Bibi 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Sexmaatje gezocht.
Hallo, ik ben een slanke, sportieve veertiger op zoek naar een gelijkgestemde gast om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten, in relatie dus discretie gewenst, niet rokers en max 45 j aub, reageren met foto, vraag gerust meer informatie, kan enkel verplaatsen .  

Sexmaatje gezocht.
reismakker 45 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur, geen strandligvakantie, wel wat activiteiten zoals recreatief wandelen, fietsen, ... en natuurlijk is er plaats voor een terrasje, lekker etentje, ... Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden, respectvol en niks extreems. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Jij bent versa of top (dus geen bottom aub),je kan teder zijn, maar ook mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen, jouw stats, uiterlijk en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
Lekker 53 jaar Antwerpen - Lier
Ik zoek...
... een lekkere, oude (80+), impotente, onbesneden, onderdanige, verwenner die tijd heeft en er werk wil van maken. Ik hou ervan om betast te worden. Gestreeld te worden. Gepijpt te worden. Gelikt te worden. Gerimd te worden. Gemasseerd te worden. Maar uiteindelijk zal ik pas klaar komen tijdens het rukken. Jij laat ook alles toe wat ik bij jou wil doen of zien. Ik wil echt lekker lang genieten bij jou op mijn manier. Liefst ben je gay of bi. Stuur mij jouw stats, een foto en vertel mij hoe je mij gaat verwennen. Ik kan enkel thuis ontvangen. Kom op lekkere mannen! Meer dan 1 mag ook. Tot straks? Ik 53/188/95/13×5. Foto is mijn slappe piemel maar die wordt keihard als jij je best doet. xx  

Ik zoek...
Nudist 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Naakte avond
Ik ontvang op vr 21 juni om 20u mannen (+/- 10) voor een naakte avond. Als iedereen er is gaan de kleren uit en drinken we wat, praten wat. Een avond op café maar dan bloot en zonder gêne. Een stijve hoef je niet te verbergen en af en toe kijken we wel eens naar elkaar. Een blote avond onder mannen. Het kan zijn dat er op het einde van de avond gerukt wordt door wie zin heeft. Mannen die meer willen of een snelle rukdate moeten niet reageren. Discretie staat voorop, ik verwacht van iedereen een facepic en stuur er een van mij terug. De anderen en jij dus ook krijgt op voorhand enkel mij te zien. Reageren enkel als je kan komen en tss de 30j en 50j bent, slank of klein buikje. Stuur een foto mee en iets meer als 2 zinnen uitleg. Ik ben 36j 1m90 80kg  

Naakte avond
Bi-Top 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dikke bottem/cd/tv wil regelmatig geneukt worden?
Bi-Top (1,78-80kg-18cm) zoekt een dikke bottem/cd/tv die hij lekker in de kont mag neuken. 100kg of meer van harte welkom. Liefst iemand uit het Gentse die regelmatig kan ontvangen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10