Zoeken naar reet

Uw zoekactie voor reet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hans 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Happy, easy-going, kinky fun
Hey daar! Ik ben Hans, een plezante, sportieve en erg open-minded levensgenieter van 33 met het nodige niveau, een onstilbaar libido en een gezonde fantasie. Ben reeds een tijdje actief in dit wereldje, maar ben steeds op zoek naar nieuwe ervaringen. Niets fijners dan ongedwongen gezellig samenzijn met gelijkgestemde speelvogels. Leuk sfeertje maken, wat aftasten om dan de fantasie de vrije loop te geven en misschien zelfs wat fantasietjes werkelijkheid maken. Zelf ben ik 1,89m, 78kg, licht gespierd, goed geschapen, bi (geen must), verzorgd en discreet. Van jullie kant uit verwacht ik zeker dat laatste. Verder geen specifieke vereisten, vooral niet op vlak van leeftijd, het is immers de klik die telt. Heb vakantie, dus hoog tijd voor wat plezier. Meer dan 1 keer is zeker mogelijk indien die klik er is. Ik ontvang in Antwerpen of verplaats me. Ben betrouwbaar en kom steeds mijn afspraken na. Cam en phone aanwezig om fake uit te sluiten. Let's have some fun!  

Happy, easy-going, kinky fun
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo wil me graag via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuk koppel kennen voor een hemelse erotische massage en meer,ik laat het vrouwtje hemels genieten van een erotische massage met warme olie en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3,ik laat geen plekje onbenut en waarbij zeker al hoogtepunt kan bij massage,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou het vrouwtje wel merken,onder motto alles mag niets moet,ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en drankje en de nodige erotiek,kan ook makelijk vrijmaken en verplaatsen,zeker geen rap rap toestanden en bij goeie klik op regelmatige basis,sta erg op eerlijkheid en discreet, maar hemels genieten met ons drie,is er een koppel da zich daarin kan vinden mag gerust iets nalaten....  

Erotische massages en meer ....
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken? Of een koppel die bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Real cuckold/trio date gezocht met zeer knappe jonge koppels/vrouw.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Real cuckold/trio date gezocht met zeer knappe jonge koppels/vrouw.
Slanke hengst 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Stevige beurt(en) voor de vrouw?
Geen woorden maar daden/straight to the point? Discreet, respectvol doch ongeremde, stevige sex? Welk koppel brengt deze slanke hengst (verzorgd, m79, fors geschapen) een bezoekje?  
Mathieu 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Massagedate
Hey, Ik ben Mathieu, jongeman van 31. 1m95 en 83 kg. Verzorgd, sociaal en discreet. Ik volg dit jaar een opleiding tot masseur. Binnen 3 weken heb ik mijn praktijkexamen. Ik dacht het aangename aan het nuttige te koppelen & op zoek te gaan naar een dame die graag gratis wilt gemasseerd worden. Interesse? Ik kan niet ontvangen, foto kan ik delen op reply! Enkel real aub. Je zou me een grote dienst bewijzen. X Mathieu x  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ik verwen koppels. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie heeft zin ?
Antoine Xl 39 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad) 0485941488
Jong man zkt koppel
Hoi iedereen. Ben jong Bi Top man van Brussel 182,83,20cm, donner, discreet, social weinig taboes, zuidelijketype open voor veel. Ben op zoek naar leuke Koppel leeftijd niet belangerijk . Kan me gemakkelijk avonds verplaatsen. Geen fakes aub. Kusjes  

Jong man zkt koppel
Ludo 53 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Welk jong koppeltje is 26.5.24 in Mallorca en zoekt fun?
: Ik ben een lieve verzorgde discrete slanke singel man, die eind mei i vakantie is in Mallorca. Ik zoek daarom wat gezelschap met een jong koppeltje om wat leuke dingen mee te doe. Terrasje doen en natuurlijk sex. Zijn jullie dat koppeltje dat ik zoek ? Reageer dan even a.u.b. Stel je even voor met 2 leuke foto’s. Ik ben zeer discreet!! Voorwaarden en mogelijkheden zijn natuurlijk bespreekbaar. Ik kijk uit naar jou reactie. Reageer enkel als je daar echt bent en echt wil afspreken. Ik reageer enkel met gevraagde gegevens!!  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, sportieve tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10