Zoeken naar graag vandaag

Uw zoekactie voor graag vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
11 dagen
Louis 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
hulp nodig?
Willen jullie als koppel het BDSM-spel uitbreiden. Ik wil de dominante partner (de vrouw of de man) begeleiden in het spel om de onderdanige op te voeden. I k heb wel een beetje maar nog niet echt veel ervaring maar leer graag en snel. Discretie gevraagd en geboden. Hopelijk hoor ik snel van jullie. Louis  
Pieter 44 jaar Antwerpen - Retie
Welke vrouw maakt mijn fantasie eens waar
Ik weet wat ik zoek dat het niet alledaags is en moeilijk te vinden is maar ik geef de hoop niet op. Ik ben een getrouwde hetero man. Maar ik merk al een tijdje dat ik opgewonden werd van gedragen vrouwen strings en lingerie. Ik zou graag eens meemaken dat een vrouw me haar lingerie aandeed en mij dan gebruikte als haar sletje. Dus dat de rollen eens omgedraait werden. Dat ik werd gebruikt voor jou genot. Wilde ook eens genomen worden met een strapon en als je meer wensen hebt veel kan. Welke vrouw zou hier eens voor open staan. Bij klik kan vaker. Ik zoek wel iemand discreet ik ben geen single man. Afstand speelt geen rol. Ik kan niet ontvangen. Ik reageer wel alleen op reacties met een foto vanwege te veel fake dat reageert  

Welke vrouw maakt mijn fantasie eens waar
11 dagen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Gabriel 51 jaar Antwerpen - Hulshout
Ik bied mij aan
Ik wil mij graag vrijdag 14 juni aan bieden als sub voor de ganse nacht. U mag alles bepalen , hoe ,wat, waar, met wie,.. sta voor alles open.  

Ik bied mij aan
11 dagen
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Gebruiksletje gezocht
Zoek een vrouw, dus geen man of tv! Wil jou als een gebruiksvoorwerp behandelen. Je bent mijn persoonlijk seksspeeltje om te behandelen zoals ik wil. Als je ook houdt van rimmen en ass-to-mounth is dat zalig maar jouw grenzen zijn zeker te respecteren!!! Vindt je vernedering ook leuk? Dan zal ik bvb op je lichaam schrijven of spuwen. Zo krijgen je gaatjes een nummer. Wanneer ik dat nummer zeg, presenteer je mij het betreffende gaatje ter inspectie. Mss om het te penetreren met wat ik wil of mss om jou daar te likken. Jouw mond of tong volgt steeds mijn aanwijzingen anders wordt je gestraft. Je zal naakt aan de leiband moeten kruipen voor mij. Kijk ook graag naar een geile naakte vrouw. Dus zal ik daar ook mijn tijd voor nemen. Ben een goed geschapen slanke grote man. Iets voor jou?  
12 dagen
prutser 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
zoek ervaring
ben 64 jarige onderdanige dikke man uit Aalst. Met mannen heb ik bijna geen ervaring. Zoek iemand die me enkele keren wil ontvangen, en dan gebruiken. Wanneer ik geblinddoekt en gebonden ben word ik extra geil. Zo ook van fotocamera... Zoek iemand die mijn mond goed vult en me verplicht te slikken. Met meerdere kan misschien ook? Graag een reactie van meer dan één zinnetje!  
Onervaren 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zoek leuke ervaringen
Hi, gevoelsmatig hetero maar niet bang van een lul. Vooral op zoek naar nieuwe (Kinky) ervaringen. Ben vrij onervaren hierin maar erg openminded en leergierig. Wil ook graag eens een fotoshoot met Kinky spullen in Kinky poses. Kunnen jij/jullie me ontvangen? Ikzelf ben 47 175 75 16*5 hygiënisch, goedgebouwd en super discreet.  

Zoek leuke ervaringen
12 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
12 dagen
pseud Dokter 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dokter zoekt vrouwelijke patiënten vanaf 18 jaar
Kriebelt het wanneer je & jullie het woord onderdanig horen? Op zoek naar jezelf en jullie grenzen? Willen jullie graag meer te weten komen over bdsm, keuringen, etc... Mail me maar gerust. Wie ben ik? Meester/Pseudo Dokter met al vele jaren ervaring in de medische kant van bdsm en al vele dames hun ware kant leren ontdeken wat dan ook een goed gevolg gaf in hun zoektocht naar zichzelf en hun (toekomstige) relaties. Ook help ik koppels die op zoek gaan naar hun evenwicht. Bv cuckolding, d/s,... Willen jullie graag meer te weten komen? Geef me maar een mailtje en we kijken samen wat ik voor jou of jullie kan betekenen. Groetjes, De Dokter  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10