Zoeken naar iets vrouw

Uw zoekactie voor iets vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  
Meneer 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig
Ben jij een alleenstaande vrouw die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja,reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang,wel eerlijkheid !  
Frank 40 jaar Limburg - Tongeren
Amateur vrouw gezocht...
Ik droom ervan om eens klaar te komen op een vrouwengezicht. Ik heb dit nog nooit gedaan. Welke AMATEUR vrouw uit Limburg doet mijn droom uitkomen? X  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek voor zondag voormiddag een geile date cardate ofzo alleen serieuze reacties geen fakers en fotojagers!  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek voor maandag in de voormiddag geile date,cardate ofzo alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Latexshantie 54 jaar Brussel (gewest) - Etterbeek
Lekkere milf huisvrouw
Hey lieverd heb je zin in een lekkere MILF die lief sociaal is met tattoos en piercings die je wel wil uitdagen om lekker te genieten en me proberen te laten squirten durf jij dat aan ALLES MET CONDOOM hou van latex kom me uitdagen als je durft wacht op je discreet xxxx  

Lekkere milf huisvrouw
Jens 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een afneukslet
Jij bent geen professionele dame maar een echte amateur die er over fantaseert een hoer te zijn. Jij wil je wel eens gewoon laten afneuken voor wat geld. Of je nu in Hasselt of in Gent woont maakt niet uit. Of je single of gebonden bent interesseert mij niet. Ik wil gewoon zonder gezever op een vrouw kruipen en rammen. Stuur mij als jij die geile slet bent die ik zoek. Venten mogen ook hun slet aanbieden.  
Blauwe fee 43 jaar Oost-Vlaanderen - Maarkedal
Fijngevoelige vrouw 43 jaar met een vleugje magie
Misschien niet helemaal passend hier, maar ik plaats het toch omdat ik er de nood ervan aanvoel. Ik ben een natuurlijke, zachte, hartverwarmende vrouw van 43 jaar die jouw vriendin zou kunnen zijn, indien jij je wat verdwaald voelt en nood hebt aan richting, veiligheid en een luisterend oor. Met mijn hooggevoeligheid voel ik intuïtief aan hoe ik de ander naar een betere plek kan begeleiden. Wat ook eventueel kan, is om samen een leuke activiteit te doen of een fijn moment te beleven. Voor alle duidelijkheid gaat het hier niet om het aanbieden van sexuele activiteiten, ondanks dat ik het in deze rubriek plaats. Knuffelen, masseren kan eventueel wel indien het goed aanvoelt. Voel jij je aangesproken, raakt het iets, stuur me dan een mailtje.  
Just me 44 jaar Antwerpen - Kasterlee
Leuke spontane dame gezocht
Hoi, ik ben een zeer verzorgde Vlaamse man 184 88kg normaal gebouwd gbbs intiem geschoren en goed geschapen. Niet onknap (hoor ik wel eens). Ik zoek een leuke spontane dame +18 die een vrouwvriendelijke man zoekt zonder allure of macho gedrag die weet hoe met een dame om te gaan en het spannnede aan het nuttige wil koppelen. Jij bent een goedlachs persoon die ook van het ondeugende des levens houd, open minded en weet ze wil. Bij de nodige klik en chemie bij voorkeur een vast iemand om af en toe af te spreken. Bij enige interesse graag wat over jezelf, jouw verwachtingen en gewenste fv. Contact is geheel vrijblijvend en in absolute diskretie. Professionele dames of veel daters mogen zich onthouden, waarvoor mijn dank. Xx  

Leuke spontane dame gezocht
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik betaal
Beste, Ik zoek een vrouw die mij wilt masseren met warme olie, met als einde een pijpbeurt. Andere voorstellen van uzelf zijn ook welkom. Graag een mailtje met een foto. Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10