Zoeken naar amen respect

Uw zoekactie voor amen respect leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

kennismaker 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
kennismaken ... het begin van...
Galante charmante man uit de buurt van Brugge is op zoek naar een dame (single, in relatie,.. of 2 vriendinnen,..) om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten voor zalige genotvolle uurtjes waar alle zinnen bevredigd worden. Liefst een vast contact, een verleidelijke lady of een stel waar haar genot primeert kan ook. Niet op zoek naar extremen maar mensen met een open geest en zin om te ontdekken. Levensgenieters met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen hebben en houden van het spel van verleiden, uitdagen, opwinden... Geen boem boem maar zachte verleiding... Deze respectvolle, discrete, Intiem geschoren en verzorgde man kan ontvangen en verplaatsen.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht modern appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
ckc 49 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Lieve oudere (60+) dame gezocht
Zoek jij een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man? Ben je op zoek naar dat heerlijke lichamelijke contact? Zoek je iemand waarmee de klik er is om samen intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden? Wel, misschien kan ik je hierbij helpen... ik ben 1m80, normaal gebouwd, niet-roker. Respect, hygiëne en discretie zijn heel belangrijk - leeftijd en gewicht minder (een maatje meer is zelfs een plus!). Ik kan het makkelijkst afspreken tijdens de week overdag.  

Lieve oudere (60+) dame gezocht
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van diepgaande gesprekken, een lang voorspel, knuffelen, zoenen en van goede seks, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Ben gestereliseerd, fit en gezond, geen hoereloper. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een "Rubens" Dame
Ik zoek een wat vollere dame met ronde vormen die graag eens zou intiem gemasseerd en gelikt worden. Respect en hygiëne gevraagd en geboden  
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij een Volle Dame die wil verwend worden?
Ik zoek een volle dame met ronde vormen die kan ontvangen en graag eens zou intiem gemasseerd en verwend willen worden met respect. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10