Zoeken naar avon*

Uw zoekactie voor avon* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Partner in crime 57 jaar West-Vlaanderen - Sint-Andries
1 vast contact gezocht , dame of stel
Galante, charmante en verzorgde man zoekt leuk stel of dame voor fijne momenten waar samen genieten het doel is. Niks plat of vulgair maar stijlvol genieten van een hapje, drankje, massage, sauna, .. de leuke dingen des levens. Liefst van al een aangenaam vast koppel of lady met ook vaak tijd vrij overdag om leuke momenten te beleven en ja erotiek hoort daar natuurlijk ook bij... Als een stijlvol leuk koppel of dame, jong van geest, wil reageren met gewone foto (als kan), dan kunnen we kennismaken in real life en bespreken of we iets kunnen betekenen voor elkaar en hoe we samen elkaars genot kunnen vergroten, FWB, ONS, LAT, samen op pad... Zelf een sportieve mid-vijftiger, verzorgde niet-roker kijk uit naar leuke reacties van mensen met zin om een respectvol erotisch avontuur te beleven binnen ieders grenzen en wensen...  
11 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
11 dagen
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar getrouwde/gebonden vrouw
Goedemiddag, gentleman op zoek naar leuke discrete partner in crime....Wil je ook even weg uit de dagelijkse sleur? Wil je ook terug de vlinders voelen? Ben je net zoals ik op zoek naar spanning en avontuur geef gerust een seintje. Kernwoorden respect - discretie - hygiëne.  
11 dagen
Pr vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk mooi vrwtje tss 40-55 jr wil eens discr en prive bij mij thuis geneukt worden
Welk lief mooi vrouwtje tussen 40 en 55 jr wil eens graag bij mij thuis heel discreet door een paar jongere vrienden (3,4 of 5) tussen 45 en 52 goed geneukt worden. Het aantal bepaal je zelf. Zijn serieuze en beleefde mannen, dus niet vulgair ofzo. . Zowel voor single of gehuwde vrouwtjes die dat eens heel discreet willen beleven. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Kan overdag op weekdagen na de middag ( soms ook 's avonds). Laat maar horen als je er interesse voor hebt. Hygiën en discretie verzekerd, neuken is met condoom. Een koppel waarvan de man zijn vrouw zoiets gunt mogen ook gerust reageren.  
student 20 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
student zoekt cougar/milf
Hey, deze jonge student is opzoek naar een geile vrouw om samen af en toe af te spreken voor een geil avontuurtje. ik kan ontvangen en verplaatsen. welke vrouw heeft een fanatasie van een jonge gast. nu is je kans :)  

student zoekt cougar/milf
11 dagen
Björn 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een zomers avontuurtje...?
Samen genieten van elkaar. Jou lichaam tegen het mijne? Welke vrouw wil er graag een avontuurtje beleven met een goeduitziende kerel? Ik heb een verzorgd voorkomen en ben uiteraard discreet.Kan ook overdag afspreken en jou ontvangen of me verplaatsen. Oudere dames of volslanke mogen ook reageren. Reactie met foto krijgt voorrang!  
11 dagen
Jonas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Discreet avontuurtje
Hey, Ik ben Jonas, 44jr uit Gent. Ik ben slank, natuurlijk gespierd, real en ik hoop hier een meisje/vrouw te vinden om gewoon een fijne tijd te hebben. Liefst zit je in een relatie. Gewoon samen efkes wg zijn van de wereld en heel discreet samen genieten. Zegt jullie dat iets? Na een reactie geef ik zeker foto s en antwoord ik op al jullie vragen. Grtjs Jonas  
12 dagen
Movl36 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Lets play tonight, do you dare?
Ben jij klaar voor de ultieme uitdaging vanavond? Stap dan uit je comfortzone van je dagelijkse grijze leventje en doe mee met me vanavond, en speel een adembenemend, geil spel samen met me dat je grenzen zal verleggen! Dit is niet zomaar een spel, maar zie het meer als een avontuur, die vol onverwachte wendingen (het lot van de kaarten beslist) intense momenten (allerlei opdrachten bij mekaar) en grenzeloze opwinding. Laat zien wat je in huis hebt en bewijs dat jij de uitdagingen aankan. Dit is jouw kans om jezelf te overtreffen en te tonen dat je moedig genoeg bent om deze geile uitdaging aan te gaan! Durf je stuur dan snel!  
12 dagen
Willem 61 jaar Antwerpen - Geel
Friends with benefits gezocht
Welke vrouw mist ook soms op eenzame momenten een knuffel , gezelligheid en vlinders in de buik? Ben zelf op zoek naar jou dan! Graag eerst een fijne kennismaking en dan zien we wel verder. Liefst iemand hoger geschoold en die zich overdag of s'avonds af en toe kan vrijmaken.  
12 dagen
Carl 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets ouder ?
Hello, ik had ook 59 kunnen zeggen maar nee, is 61 jaar. En blijf geloven dat er ook oudere dames zijn die in zijn voor een avontuurtje. Elkaar verwennen, een babbel en heel veel lachen. Hopelijk tot binnenkort. Carl.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10