Zoeken naar dezelfde discretie

Uw zoekactie voor dezelfde discretie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Antoine 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Val voor ouder zoek een liefst 65+ vrouw die nog verwent wil worden jonger kan ook
Dag lieve dames hier ik heb altijd al een zwak gehad voor oudere vrouwen liefst 65+ die ik graag eens extra wil verwennen waarbij veel kan maar niets moet als het maar genieten is en vooral veel deugd doet.Ik heb ook ervaring met tantra massage en verwen ook zeer graag oral .Zij die er nog eens naar verlangen mail maar met al je wensen en verlangens wat je graag nog eens zou willen .Ik kom met veel plezier naar je toe discretie en hygiëne worden u ten volste geboden en verwacht.Wie weet bij click kan regelmatig dan jonger mag ook altijd reageren liefst in regio en afkomst is voor mij ook niet van belang voor snel contact stuur eventueel nr mee foto mag maar hoeft niet wel pluspunt.Groetjes Antoine hopelijk tot vlug iemand.  
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares Gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht modern appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar ( liefst gebonden) vrouw
ckc 49 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Lieve oudere (60+) dame gezocht
Zoek jij een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man? Ben je op zoek naar dat heerlijke lichamelijke contact? Zoek je iemand waarmee de klik er is om samen intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden? Wel, misschien kan ik je hierbij helpen... ik ben 1m80, normaal gebouwd, niet-roker. Respect, hygiëne en discretie zijn heel belangrijk - leeftijd en gewicht minder (een maatje meer is zelfs een plus!). Ik kan het makkelijkst afspreken tijdens de week overdag.  

Lieve oudere (60+) dame gezocht
Francis 60 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Zoek vrouw waarbij ik mij mag aftrekken
Man 60j 1m76 74kg zoek hier een discrete vrouw waarbij ik naakt kan masturberen, discretie geboden  
Fotograaf 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Erotische fotograaf
Ik heb voor fotograaf gestudeerd maar doe het nu verder voor mijn hobby met professioneel materiaal. Ik neem foto's zoals je het wilt. De foto's hou ik niet voor mezelf voor alle duidelijkheid. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Robert 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwelijke Studente die Ontspanning Zoekt
Ervaren en zachthandige man geeft een gratis intieme body massage aan een vrouwelijke studente die graag eens wil ontspannen tijdens het drukke studeren. Discretie en hygiëne. Stuur een bericht met je beschikbaarheid als je interesse hebt.  
Patrick 60 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Dame die anaal bevredigd wil worden
Hallo, ben jij een warmbloedige vrouw met een zacht kontje die er van droomt om anaal bevredigd te worden door een ervaren man? Dan wil ik je graag hierbij helpen. Volslank is OK en discretie erzekerd. Meld je nu snel via e-mail.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10