Zoeken naar ext*

Uw zoekactie voor ext* leverde 99 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een dominante vrouw
Zoek een zeer extreme dominant vrouw die mij als haar sexslaaf wilt en allerlei sexspelletjes wilt doen zonder grenzen. EEN VROUW TUSSEN DE 50 EN 65 JAAR ALLE VROUWEN WELKOM MAAR BEN WEL ZOT OP VROUWEN MET HAAR TUSSEN HAAR BENNEN.  

Zoek een dominante vrouw
22 dagen
THE LOVER 46 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Vaste seks partner gezocht
Ik redelijk knappe man 170 79kg met 30ger look en libido van 20ger zoek leuke vrouw voor enkel seks relatie. Vanaf 30j tot 50j en in groot omstreken van gistel. Ik ontvang en verplaats. Geen extreme toestanden wel fun en genieten van seks samen. Intresse? Mail me dan.  
22 dagen
Maxime 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rijp plezier
Deze slanke zestiger vraagt zich af of hier rijpe dames lezen die interesse hebben in een beetje plezier. Leeftijdcategorie 60+. Gewoon een beetje genieten van elkaar, niks extreem. Mail me! Liefs, Max  
22 dagen
David Manandise 34 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Leuke heer zoekt vrouw
Leuke rijpere vrouw voor ontspanning Ik ben een sportieve man die op zoek is naar leuk gezelschap. Om intieme momenten mee te beleven, niets extreem. Mijn voorkeur gaat naar oudere vrouwen. Een gezellige avond samen en van elkaar genieten is wat ik zoek. Ik zoek enkel iemand waarmee ik regelmatig mee kan afspreken. Hopelijk tot snel Groetjes D.  
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste FWB gezocht
Dag dames, Ik ben een lieve, ondeugende Gentenaar op zoek naar een vaste FWB. Ben recent terug na een paar jaar in Londen te hebben gewerkt en zou graag leuke momenten delen met een dame tussen 25-45. Een vaste persoon om elkaar te verwennen dus. Ik zoek geen extreme dingen of zo. Samen naar een privé wellness of uit eten gaan ook. Alles in een sfeer van respect waar er ook ruimte is voor genegenheid en affectie. Groetjes, Tom  

vaste FWB gezocht
23 dagen
isi 65 jaar Limburg - Beringen
op zoek
Hey, kom jij hier ook eens piepen op deze site? Misschien kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen? Ik ben een getrouwde man, respectvol, zachtaardig en gevoelig van karakter. Ik ben op zoek naar een lieve dame om af en toe eens mee af te spreken voor fijne momenten. Ben niet op zoek naar extreme zaken maar zoek eerder een rustige ontmoeting waarbij we tijd nemen voor elkaar, een zachte aanraking, vel tegen vel, tederheid, genegenheid, warme knuffels, verkennende handen met respect voor elkaar. Ben je uit de buurt van Beringen, Koersel,Heusden-Zolder , of een 10km rond Beringen dan wil ik je graag beter leren kennen. Heb je interesse of vragen, stuur dan zeker een berichtje. Groetjes Ikke xxx  
24 dagen
Jonas 29 jaar Antwerpen - Rumst
Snel en discreet..
Goedemiddag, ben een jongeman van 28 die opzoek is naar wat spannends.. snelle cardate van max 10minuutjes.. discreet plekje.. noem maar op.. als het maar spannend is.. geen extremen en geen speciale fetisj ofso.. enkel snelle blowjob of dergelijke.. discretie,hygiëne en respect gevraagt en geboden.. heb er wel iets voor over, hoeft niet voor het plezier.. Lijkt het je wat? Stuur gerust :) Groetjes!  
25 dagen
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank, gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, strelen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Ik ben geen hoereloper, hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Peter S 56 jaar Limburg - Alken
Verboden afspraakjes
Hallo dames. Ik ben een mid-vijftiger en zou graag een spontane dame leren kennen om af en toe discreet af te spreken voor ontspannende momentjes. Op welke manier ? Dat mag je zelf invullen. ;-) Ik ben vrouwvriendelijk, niet opdringerig, sociaal, speels, discreet en een knuffelaar. Ook hou ik er enorm van een vrouw te verwennen, nog meer dan om verwend te worden. Ik ben hygiënisch en 100% SOA-vrij. Ik ben een levensgenieter met een klein buikje, ben intiem verzorgd en ben zeker niet op zoek naar extreme dingen. Liefst zou ik iemand leren kennen om - mits de juiste klik - regelmatig af te spreken. Jou relationele status evenals jou leeftijd spelen geen rol gezien ik discreet ben. Ik ga niet over één-nacht-ijs en zou een kennismaking op neutraal terrein op prijs stellen. Heb je nog vragen of zie jij dit zitten, stuur dan gerust een mailtje. Groetjes.  

Verboden afspraakjes
26 dagen
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen en beschrikf wat je met me wilt doen. Mag ook groep of meerdere. Golden slut out.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10