Zoeken naar extra spanning

Uw zoekactie voor extra spanning leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Namaste36M 36 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
"Beleef Pure Verwennerij: Een Intense Full Body Massage voor Jou"
Stel je voor: een zachte, rustgevende sfeer, het subtiele aroma van scentchips en de kalmerende klanken van rustige muziek. Je lichaam en geest verdienen een moment van pure ontspanning en verwennerij. Ik nodig je uit om alles even los te laten en je over te geven aan allerhande ademhalingsoefeningen en een intense full body massage. Tijdens deze massage zullen mijn handen elke spanning en stress uit je lichaam wegmasseren. Van je nek tot je tenen, elke spier zal worden verzorgd met aandacht en precisie. Het is een ervaring die je zintuigen zal prikkelen en je ziel zal voeden. Gun jezelf deze luxe. Laat me je helpen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je een moment van absolute sereniteit en genot bieden. Je verdient het om je volledig ontspannen en zen te voelen! Interesse mail dan snel en laten we deze intense reis samen maken!  
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
10 dagen
Mystery Dreams 33 jaar Limburg - Lummen
Discrete date
Opzoek naar een leuke geile dame die houd van spanning en avontuur of die net als ik in een relatie zit waar alle spanning zoek is om samen een afspraakje te beleven op mooie luxe locatie. Ben zelf een verzorgde man, normaal gebouwd en netjes geschoren overal met nodige tattoo's natuurlijk, beetje bad boy type zoals ze zeggen. Mocht je intresse hebben in een stomende date waar genot centraal staat met alle hygiene en discretie, dan hoor ik zeer graag wat van je en wie weet tot snel...  
10 dagen
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Op zoek naar getrouwde/gebonden vrouw
Goedemiddag allemaal, ben een knappe man 1m83 80kg en op zoek naar een leuke dame voor spannende momenten. Ik hou van een leuke babbel , lekker glaasje wijn, welness & romantiek. Ben jij ook op zoek naar extra spanning naast jouw relatie geef gerust een seintje. In alle discretie x  
10 dagen
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
10 dagen
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden dame…!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
11 dagen
Jonger 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar ouder
Goede avond dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
11 dagen
Genieterke 51 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Leuke avond in Knokke-Heist of omstreken vrijdag 24/05 en/of zaterdag 25/05
Respect en humor zijn belangrijk voor mij. Net als enig niveau. Zelf ben ik 51 jaar, 1m90 groot en atletisch gebouwd. Wellness, wandelen, gastronomie en reizen zijn mijn hobbies. Heb geen vaste plannen voor vrijdag en zaterdag, dus we kunnen volop improviseren. Samen genieten, spanning opbouwen en we zien wel wat de avond brengt. Ik kan mijn verplaatsen maar ook ontvangen bij mij op appartement. Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt? Stuur me dan zeker een reactie!  
11 dagen
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar getrouwde/gebonden vrouw
Goedemiddag, gentleman op zoek naar leuke discrete partner in crime....Wil je ook even weg uit de dagelijkse sleur? Wil je ook terug de vlinders voelen? Ben je net zoals ik op zoek naar spanning en avontuur geef gerust een seintje. Kernwoorden respect - discretie - hygiëne.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10