Zoeken naar gewoon

Uw zoekactie voor gewoon leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jordy 21 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge student
Hey, ben jij op zoek naar wat ontspanning? Ik ben een jonge sportieve man en ben momenteel nog student. Ik heb binnenkort examens en kan wel nog wat ontspanning gebruiken. Daarom ben ik op zoek naar een leuke dame om samen spannende afspraakjes mee te beleven. Leeftijd of uiterlijk is minder belangrijk, zolang er maar een goede klik is van beide kanten. Ik ben geen opdringerig of macho type, met mij kan je ook gewoon een normaal gesprek hebben. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje en wie weet tot snel!  

Jonge student
Zagers 63 jaar Antwerpen - Kasterlee
Even ontspannen
Heb je zin om alles eens even achter je te laten en aan niets te moeten denken, gewoon even genieten in alle discretie bij mij thuis of bij jou.Jezelf bevredigd voelen zonder teveel vragen. Gewoon eens van bil gaan, niet meer, niet minder. Heel simpel.  
walter 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
plassex
welke vrouw houd van watesport/plassex. lekker pissen voor/tijdens/na hete sexen. op mijn hoofd komen zitten. je laten likken. tot je alles laat lopen. pissen over op of in me. nadien je kutje laten schoonlikken. samen genieten van mekaar en piss. wel geen bdsm. niet op me pissen om me te domineren/vernederen. maar gewoon genieten van piss.  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Bert 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Dames 60 +
Ik ben op zoek naar een dame 60+, om samen te genieten van elkaar. Dat kan massage,of gewoon zalige sex zijn. Laat gerust weten wat u verlangt. Ik kan niet ontvangen.  

Dames 60 +
10 dagen
Alexander 59 jaar Limburg - Beringen
Gehuwde man zoekt ....
Ik ben een verzorgde getrouwde man van 60 jaar met een hoog libido die er nog heel goed uit ziet. Hygiëne is ontzettend belangrijk. Ik zoek, met toelating van mijn partner, een VASTE erotische relatie omdat SOA anders altijd in je achterhoofd meespeelt. Ik wil samen sexy dingen doen die we ook in samenspraak kunnen bepalen: prive sauna, parenclub, elkaar masseren, masturberen, sexcinema, gewoon elkaar opwinden en bevredigen. Ik ben normaal gebouwd, kaalhoofdig met korte baard en snor. Ben jij de vrouw die dit zit zitten, stuur dan een mailtje met meer info....en liefst een foto  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
10 dagen
Bram 39 jaar Limburg - Tessenderlo
Leuke sexpartner
Zoek een leuke dame voor ongeremde sexuele beleving. Gewoon om dat een vrouwenlichaam zo lekker kan zijn. Discreet en respectvol  
10 dagen
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
10 dagen
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10