Zoeken naar meer dan

Uw zoekactie voor meer dan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, je weet wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Affligem en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Peter 54 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Komplete lichaamsmassage
Elke vrouw maakt het graag eens mee,een ontspannen totale lichaamsmassage van nek,rug billen armen,benen en ook indien gewenst de meer intiemere plaatsen van het lichaam... U bepaald zelf wat waar en hoe ver er word gegaan,dit zonder penetratie en zonder leeftijds limiet.... Meer info,stuur gerust een mailtje terug  
Fifty 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar plezier!
Dag iedereen! Ik ben een man van 37 die opzoek naar wat plezier vanavond of de komende avonden… Dit is mijn eerste advertentie hier dus benieuwd wat het oplevert… Ben opzoek naar een vrouw of koppel die me wilt meenemen op avontuur! Heb zelf nog geen ervaring met koppels maar wel razend benieuwd! Leeftijd tussen 25 en 45 jaar ergens, beetje meer mag, beetje minder ook.. Ben zelf 1m76 en weeg tussen de 75 en 80 kilogram. Bruine ogen en donker blonde haren, intiem geschoren en weinig tot geen lichaamsbeharing. Verder een normale 17cm plezier maar wat aan de dikkere kant 😉 Indien interesse gelieve een foto bij te voegen! Benieuwd naar de reacties en tot snel!  

Opzoek naar plezier!
Master G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky seks
Hou je van kinky seks? Opdrachten? Vernedering? Bondage? Neukmachine? Forced bi? Gang bang? Bijverdienen? ... veel is mogelijk. Ik ben een sportieve man van 39. Meer dan 10 jaar in dit wereldje en vele leuke contacten opgebouwd. Geen fake gedoe. Ik bied u de nodige discretie, hygiëne, en veiligheid. Dus dames. Hou je van kinky seks? Spreek me dan aan en de eerste stap is gezet. Je zult er geen spijt van krijgen. We leven maar 1x, dus... let's life. Mensen die bereid zijn om te facecammen die krijgen zeker een streepje voor. Dit is gewoon om te zien dat we niet fake zijn.  
ckc 49 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Lieve oudere (60+) dame gezocht
Zoek jij een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man? Ben je op zoek naar dat heerlijke lichamelijke contact? Zoek je iemand waarmee de klik er is om samen intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden? Wel, misschien kan ik je hierbij helpen... ik ben 1m80, normaal gebouwd, niet-roker. Respect, hygiëne en discretie zijn heel belangrijk - leeftijd en gewicht minder (een maatje meer is zelfs een plus!). Ik kan het makkelijkst afspreken tijdens de week overdag.  

Lieve oudere (60+) dame gezocht
Mr squirt 41 jaar Limburg - Lummen
To squirt or not to squirt ;)
Gezocht: verzorgde niet onknappe dame, die zich graag laat verwennen en kan genieten van wilde stomende vrijpartijen. Iemand die reeds weet wat squirten inhoudt of hier voor openstaat! Wat krijg je in de plaats: Een knappe sportieve man van 41j, verzorgd en geschoren die redelijk geschapen is (18cm), niet roker die weet van aanpakken en het zalig vind om een vrouw lekker te beffen tot ze spuitend klaarkomt van genot. Herken jij jezelf hierin of spreekt dit jou wel aan, laat dan gerust een berichtje achter met wat meer info over jezelf, Je zal het je niet beklagen! Reacties met foto worden altijd beantwoord en krijgen een foto terug.  
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10