Zoeken naar nu zoek

Uw zoekactie voor nu zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Remo 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Zoek huisvrouwtje in het waasland
Zijn er nog huisvrouwtjes met een behaarde poes en die ik naakt mag zien enz? En die ontvangen of langs willen komen in het waasland dan ben je altijd van harte welkom email je voorstel grtjs  

Zoek huisvrouwtje in het waasland
gisteren
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
gisteren
Jan 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame wil me leren kennen?
Hallo, Ik ben een lieve tedere man uit Oostende en zoek discreet een dame die ervan geniet om eens geheel vrouwvriendelijk verwend te worden. Ik ben heel respectvol, verzorgd en geniet er enorm van om de ander te laten genieten. Ik masseer ook heel graag. Stuur gerust een mailtje als je zoiets ziet zitten. Liefs x Jan  
gisteren
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, samen wandelen, iets gaan drinken, over alles praten, erotiek! Maar...ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Samenwonen is mogelijk als het klikt! Dit is een serieuze advertentie! Dus.. ik wil GEEN FAKERS!  
Knuffelbeer 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zoek FWB
Ik zoek langs deze weg een lieve vriendin. Die net als ik intimiteit te kort komt. Maar ook samen leuke dingen doen. Shopping, uit eten gaan, wellness, weekendje weg. Dus niet alleen sex. Laten we elkaar beter leren kennen.  

Zoek FWB
gisteren
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw !!!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
gisteren
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verwennen
Op zoek naar een geile meid die haar borsten wil laten masseren en haar poesje laat likken. Ik geniet ervan jou te horen kreunen van genot als ik je klitje stimuleer. Iemand zin?  
gisteren
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
gisteren
Speld in hooiber 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker genieten
man op zoek naar vrouw . Die ook sex mist in haar relatie. Bedoeling zou zijn om 2 maal per maand af te spreken om elkaar eens goed te verwennen . Hou er van om'dame te verwennen kussen tongen beffen neuken Enzo geen vlug vlug ook aan gename babbel discreet  
gisteren
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Man zoekt vrouw om te daten met een koppel.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar uit Waregem en zoek een vrouw om te daten met een koppel. Ik ben 1m75, 86kg kort grijs haar, blauwe ogen, geen tattoos, geen piercings en niet-roker. Iemand interesse? Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect. Stuur gerust een mailtje met enkele woordjes uitleg en hopelijk tot snel. Groetjes!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10