Zoeken naar seks morgen

Uw zoekactie voor seks morgen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fantasietje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouwtje gezocht voor kinky fantasie
Wie durft dit aan: We spreken af in Antwerpen of in een kamer (op mijn kosten). Op een afgelegen plekje (of privé) plas jij in een drinkbus die ik bij heb. Ik zit er live bij en ik houd zelf de fles vast terwijl je plast. Als je wil, drink ik er een beetje van terwijl je toekijkt. De rest neem ik mee. Geen seks gevraagd (tenzij je nadien zelf geblust moet worden en het zelf wil). Meer niet. Eventueel trakteer ik nog op een etentje zoals je zelf wil. Ik ben een ietwat verlegen man met super rustig karakter. 1m70, normaal gebouwd maar klein buikje, geen mister Belgium maar gewoon normale (jonge) looks. Alles gebeurd met het grootste respect voor jou en jij geeft zelf aan als je toch niet zou willen. Geïnteresseerd? Stuur gerust een berichtje. Ik bijt niet. Groetjes X Wil je me liever onderplassen in een 69 terwijl ik je poesje oraal verwen? Kan ook... :-)  

Kinky vrouwtje gezocht voor kinky fantasie
Zin in jou 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Masseurke 40 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Massage? Ontspanning? Verwennerij?
hallo lieve dames, meisjes, Ben jij door de dagelijkse stress een beetje overspannen? heb je nood aan een beetje relaxatie? Geen zin in een gewoon massagesalon? of een massage met een ietsje extra? Dan ben je bij mij op het juiste adres... Ik geef u massage (in boxer of volledig ontbloot) die start bij de rug, gaande naar de borst en geleidelijk afzakt naar beneden. Indien gewenst kan dit afgesloten worden met vinger en likmassage :-). Bedoeling is hier uw genot voorop te stellen, dus geen seksintenties. Spreekt je dit aan, laat een berichtje na per mail met foto met uw verlangens. Kus  
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
Ben 34 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Samen wellnessen
Heyhey! Ik ben 34 1m88 80kg. Bij deze ben ik op zoek naar een toffe vrouw die af en toe ook wat nood heeft aan ontspanning zonder dat er perse seks aan te pas hoeft te komen. Bij klik kunnen we natuurlijk altijd wat spanning opbouwen 😉. Anders gaan we gewoon voor enkele uren genieten in een van de welnessen. Mijn voorkeur gaat uit naar Elaisa of Katara... Maar laat jullie gerust horen! Ik kijk uit naar een antwoord! Grtz, Ben  

Samen wellnessen
Genieter 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Eens iets anders
Een ietwat vreemd zoekertje misschien, maar lees even tot het einde en wie weet... Ik ben een niet onknappe onderdanige bi-man in een relatie. Meerbepaald een cuckold relatie. Google helpt om er meer over te weten. Bottom line, Ik draag verplicht een kuisheidsgordel. Ik zoek dus een leuke dame waarmee ik af en toe kan afspreken voor bijvoorbeeld parenclub bezoek. Ik doe dit niet om mijn vrouw te bedriegen, want ik heb geen interesse in penetratie (kan ook niet), maar in een gezellige middag waar ik jou van dienst ben en voor het nodige knuffel/kus/likwerk mag zorgen. Wil je dus af en toe eens naar club, maar zie je het als vrouw alleen niet zitten, dan heb je aan mij een perfecte partner. Ik zal je niet bespringen (want dat gaat niet door mijn peniskooi), maar ben de perfecte metgezel. Als cuckold ben ik ook niet jaloers als je met andere mannen seks hebt, ik geniet daar zelfs van. Interesse? Stuur me gerust een berichtje.  

Eens iets anders
10 dagen
THE LOVER 46 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Vaste seks partner gezocht
Ik redelijk knappe man 170 79kg met 30ger look en libido van 20ger zoek leuke vrouw voor enkel seks relatie. Vanaf 30j tot 50j en in groot omstreken van gistel. Ik ontvang en verplaats. Geen extreme toestanden wel fun en genieten van seks samen. Intresse? Mail me dan.  
10 dagen
Singleman 52 jaar Antwerpen - Brecht
Single man zoekt sekspartner
Happy single zoekt sekspartner ,niet meer niet minder , stats :1,90m 92 kg normale lichaamsbouw . Sleutelwoorden zijn hygiëne , wederzijds respect en discretie , kan zowel verplaatsen of ontvangen . Geven en nemen , wederzijds genot beleven . Mailtje met foto graag , hoeft zeker niet naakt te zijn , Grtz Single man :)  
Lucas 43 jaar Limburg - HASSELT
ONDEUGEND AFSPREKEN
Hey, ik ben een verzorgde en best goed uitziende man. Ik zoek een vrouw die ook erg van seks & seksuele fantasieën houdt. Verder ben ik slank gebouwd, 1m81, weinig lichaamsbeharing en intiem geschoren. Groot geschapen lul. Voel jij hier iets voor? Laat dan snel iets van jou horen! Ik kijk uit naar een leuke mail.  

ONDEUGEND AFSPREKEN
10 dagen
Lars 48 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Geile jonge hitsige dame gezocht voor ontspannende seksdate
Deze deftige hoog opgeleide heer zoekt contact met een levenslustige jonge dame max 30 jr of studente 18+ voor seksdate, met o.a. kwalitatief hoogstaande intense wederzijdse orale verwenning ( langdurig intens beffen, ik jou rimmen ). Trefwoorden : discretie, eerlijk én betrouwbaar, respectvol, zin voor humor, en last but not least, geil :-) Zijn deze trefwoorden jou op je mooie lijf geschreven ? :-)Zin gekregen ? Laat het me weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10