Zoeken naar van naar

Uw zoekactie voor van naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lucas 26 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke date
Dag dames, ik ben zelf een verzorgde, slanke jongeman van 26. Ik ben opzoek naar een vrouw, liefst ouder als mezelf voor een spannende/leuke afspraakje bij mij thuis waar alles mogelijk is. Lichaamsbouw is niet zo belangrijk, slank tot mollig/volslank. Indien een klik kan het mss vaker. Elkaars wensen kunnen we altijd nog bespreken. Respect en hygiëne staan voorop! Hopend op een leuk berichtje, en wie weet...  

Leuke date
Aangename man 60 jaar West-Vlaanderen - Spiere-Helkijn
Maatje gezocht
Aangename man zoekt een maatje om elkaar regelmatig eens te ontmoeten. Luisteren naar en praten met elkaar. Knuffelen, eventueel sauna ... sta open voor heel veel. Je mag getrouwd zijn of in een relatie zitten. Geen probleem. Ik kijk uit naar jouw reactie.  
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vaste, leuke, humoristische FWB (vrouw)
Ik ben op zoek naar een zalige FWB (vrouw). In een relatie of vrijgezel. Leeftijd en lichaamstype zijn voor mij niet belangrijk. Er moet een klik zijn. Humor, passie, openminded, intimiteit, zoenen, strelen, knuffelen en een leuke babbel zijn zowel voor jou en mij belangrijk. Ik ben een gehuwde, verzorgde man, 90kg en 1m73 groot. Graag Leuven of omstreken. Je kan je overdag vrijmaken. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Tot snel! GEEN MANNEN!!!  
Jurgeb 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spanning, fantasie, plezier, speciale vriendschap…
Dag dames, Ik ben een “gewone” werkende man die op zoek is naar een echte dame (18-60 jaar) voor zoals in de titel staat een speciale vriendschap. Hou onder vele andere dingen van spanning, massage, ondeugende ideetjes en speciale fantasie. Er zijn wat mij betreft geen verplichtingen, behalve eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Een volle dame is zeker ook welkom. Ingesteldheid is veel belangrijker dan uiterlijk. Liefst eerst een "uitgebreide" kennismaking via mail of dergelijke. Hopelijk lees ik snel iets van je.  
Michel 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dames lees effe de adv heb een vraagje. Ik zoek niks ?
Als je als man een adv zet krijg je nooit een reactie. En de reacties die je krijg zijn ofwel fake of grappenmakers. Reageer je als man bij een vrouw dan krijg je nooit antwoord. Dames ligt dit aan ons? Of hoe gaat het bij jullie als jullie een adv zette. ? Wat zijn jullie ervaringen. Wie wilt er eens een mail sturen zodat we erover kunnen praten via mail zonder verdere bedoelingen. Ik ben ook eens nieuwsgierig naar. Vaak zie ik adv van mannen met kinky wensen. Bestaan er ook vrouwen die kinky perverse fantasieën hebben. En zoja. Mischien durf je die nooit echt te realiseren. Maar zou je intresse hebben om via mail er eens over te praten. Welke vrouw zou eens haar kinky perverse fantasies durven vertellen. En alles wat je me verteld blijft tussen ons. Ik ben heel discreet wat je taboe ook is je mag ze mailen. Wie durft. Ik hoop op leuke dingen te lezen.  
Karel 36 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
ANR (Borstvoeding)
Ik ben een man van 37j te Eindhoven. Ik ben de laatste tijd gepassioneerd door ANR (Borstvoeding) filmpjes. Dit wil ik nu eens in de praktijk waarmaken. Ik ben op zoek naar een dame die haar borsten aanbiedt om te likken. Je ligt naast me en ik lik je tepels, ondertussen speel je met mijn penis. Jij bepaalt volledig wanneer ik mag klaarkomen. Zelf smeken om klaarkomen mag je negeren. Jij bepaalt wanneer. Indien je geen vreemd zaad over je handen wilt, dan mag je me ook aftrekken met condoom aan  
Fwb 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 34jaar ongeveer 85kg en één meter 78 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken. Verplaatsen is geen probleem.  

Afspraakje
Christian 43 jaar Limburg - Maastricht
Verleng je naar een lieve man ?
Uitsluitend serieuze reacties aub Samen intens klaarkomen Géén man(nen) aub Omg. Maastricht  

Verleng je naar een lieve man ?
Hengst 48 jaar Antwerpen - Brasschaat
Hengst zoekt amazone voor geil contact.
Dag Dames, Deze 48 jarige hengst zoekt een leuke ruimdenkende dame voor fijn en ontspannend contact. Uiteraard gebeurt alles discreet, veilig en is het zeer belangrijk dat we er beide een goed gevoel bij hebben. Ik heb heerlijke handen die gek zijn op massages en zeer ervaren in zijn, verder ben ik zeer mondig. Ik bezit boven gemiddeld gereedschap dat nooit teleurstelt. Ik ben 1m83, slank gebouwd, heb blauwe ogen en ben steeds netjes verzorgd. Empathisch, zorgzaam, ruimdenkend, zeer grappig en zeer bescheiden zijn enkele van mijn goede karaktertrekken. Wat verwacht ik van jou? Dat je ruimdenkend bent, discreet en hygiëne voor jou ook belangrijk is. Opzoek naar een geil seksueel contact en verder zien we wel aan welke horizon onze rit eindigt. Dames die zich geroepen voelen, twijfel niet om me te contacteren. Hengst.  
Carlo 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Jonge black met massagetafel
Jonge man die op zoek is naar een date , leeftijd maakt niet uit. Kan verplaatsen en ook ontvangen. Reageer met foto want veel fakers hierop  

Jonge black met massagetafel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10