Zoeken naar wil zijn

Uw zoekactie voor wil zijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jurgen 55 jaar Limburg - Sint-Truiden
man zoekt vriendin met hoog libido
Hey, ik ben een 55j sportieve normaal uitziende man met een hoog libido. Zoek een vriendin om op regelmatige tijdstippen af te spreken. Ben m77, 78 kg, kort haar en geen baard of snor. Intiem ben ik geschoren 18/5. Ben proper en geef discretie en vraag dit dan ook van jou. Alles kan wat je maar wilt, ben ruimdenkend. Dus wat je wilt dat ik bij jou doe of wat jij bij mij wilt doen. Wil je je vriend erbij, dat mag ook. Dus interesse stuur maar. Omgeving Limburg en Brabant  
Lowie 61 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Vader wil nog eens wat.
Hallo, Het voorbije weekend ben ik naar Christof zingt liedjes van Will Tura gaan zien. Als ik dan zo rondom mij keek en al die mooie vrouwen van mijn leeftijd zag vroeg ik me af of er geen vrouwen bij waren die ook nog eens de opwinding van een stiekem afspraakje zouden willen voelen. Zelf ben ik een gewone, sportieve prille zestiger met een gezonde levensstijl die er al lang van droomt om is vreemd te gaan. De opwinding en spanning voelen om een berichtje te krijgen van een vrouw met hetzelfde verlangen. Dat alles heel discreet en met respect voor elkaars gevoelens en thuissituatie . Ben je benieuwd om me beter te leren kennen dan kijk ik uit naar je antwoord. Groetjes, Lowie  
Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Man zoekt een toffe vrouw voor een discrete date…
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzefl ben een slanke 47-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er nog deze week daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht.  
Rik 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
No words
Nee, ik hoef je levensverhaal niet te kennen noch dat mijn levensverhaal relevantie voor jou heeft. Nee, ik hoef je relationele status niet te kennen en nee, ik hoef niet te weten wat voor werk je doet en wat je hobbies zijn. Nee, ik hoef je stem niet te kennen. Sterker nog, ik wil je stem niet eens horen. Ik vind het een heel mystique en spannend idee om eens een date te hebben zonder dat we één woord wisselen. Enkel body language en elkaar aanvoelen… Belangrijk om vooraf duidelijk af te stemmen wat elkaars verwachtingen, wensen en grenzen zijn. Wie lijkt dit (ook) spannend en staat open om dit met een nette, respectvolle en discrete man te ontdekken? Dit is een oprechte oproep en verwacht dan ook oprechte reacties.  
secondlove 53 jaar Antwerpen - Mortsel
minnares gezocht
Dag lieve dame, Deze nette heer wil jou minnaar worden. Af en toe diskreet afspreken om te genieten en de dagelijkse sleur te doorbreken.... Diskretie verzekerd, wacht niet langer...  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Deze avond: Anale seksdate
Op zoek voor deze avond: Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoot
Als hobbyfotograaf met toch wel wat ervaring ben ik op zoek naar een dame die een toffe fotoshoot wel eens ziet zitten. We spreken op voorhand goed af wat kan en niet kan. Mijn bedoeling is zeker geen naakt, maar kan indien je dit zelf wil. Zelf heb ik een retro lingerie shoot in gedachten. Ik ben zeker niet fake en zeer discreet. De foto’s worden je natuurlijk bezorgd. Voel je je aangesproken door mijn advertentie of heb je twijfels en wil je meer info? Neem dan zeker contact met me op. Mvg H.  
Remo 72 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Zoek huisvrouwtje in het waasland
Welk huisvrouwtje wil regelmatig oudere man ontvangen of komt langs in het waasland uiterlijk niet belangrijk altijd van harte welkom  

Zoek huisvrouwtje in het waasland
geert 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
Hallo,welk vrouwtje wil er eens genieten van een heerlijke massage heerlijk komen relaxen, de bedoeling is dat je heerlijk geniet en wegdroomt. De massage kan van een zalige relax tot erotische dat is zoals jij het wenst. Na de massage kan je een douche nemen of badje dat is zoals jij het wenst. Als je zin hebt om eens te genieten stuur dan een mailtje met wat info.  
Justme 42 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Lekker verwennen
Hallo, Welke leuke dame wil vandaag bij me komen (dag of nacht) om lekker verwend te worden? Ik heb zin om lekker lang te beffen, en nadien als je nog kan lekker te seks te hebben. Leeftijd van geen belang, discretie en hygiene gevraagd en geboden. Ikzelf ben groot (1m94), slank, sportief, leuk in omgang (denk ik toch) en 43 jaar. Graag discrete foto en wanneer je zou kunnen. Misschien tot straks ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10