Zoeken naar afspreken wat nu

Uw zoekactie voor afspreken wat nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ontvang hete man
Ik ontvang hete man in kortrijk, ik maak je hard met mijn handen en mond, ik ledig zuigend jou klooten diep in mijn mond, ik knijp lichtjes in je klooten terwijl je ze leegmaakt, ik slik als je leeg bent, stuur mij je stats en we kunnen afspreken  

Ik ontvang hete man
12 dagen
altijdgeil 46 jaar Limburg - Alken
Nog iemand geil?
Wie heeft er zin om elkaar te verwennen deze ochtend? Geen over en weer gemail... uur en plaats afspreken en doen... Liefst voor regelmatig. Verzorgd, fris gewassen, frisse geurtjes, .... echt een must. ergrnd tussen 7 en 10u Kunnen ontvangen of buitenlocatie kennen.  
13 dagen
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar een groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
13 dagen
Sander 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Love Nylon
Wie houdt er ook van een strakke panty? 33j discrete bi op zoek naar fwb (max 36). Heel openminded, maar alles moet safe. Afspreken overdag.  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 33y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten. Enkel reageren als je echt wilt afspreken vandaag.  

Bottom zkt TOP
13 dagen
Kogelvisje 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Heyz
Heyz, Ik ben op zoek naar iemand, die het ziet zitten om met een vrij onervaren man, beetje verlegen, wilt afspreken en geduldig is. Liefst iemand die kan.ontvangen in de regio, en op zaterdagen zou kunnen Ik ben een iets zwaardere man, behaard, bbs ,kaal hoofd Ik zoek liefst   
13 dagen
Jojo 57 jaar Limburg - Zonhoven
zoek discrete sexmaat
Bi man, vijftiger, 183-90. Vind sex opdrachtjes uitvoeren extra opwindend. Ben eerder sub / bottom. Afspreken tijdens de dag. De eerste keer liefst op motel of andere plaats, bij klik en vertrouwen kan ik af en toe ontvangen. Verder kennis maken via mail.  
13 dagen
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
13 dagen
Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Ik ben een geil onderdanig sletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
14 dagen
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben op zoek naar een groepje
Geile mannen die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10